Πέθανε ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουτσέλης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε το βράδυ της Κυριακής (23/4) ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουτσέλης.

Ο Άγγελος Βουτσέλης ήταν αθλητικός δημοσιογράφος, επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Γεννημένος το 1935, ο Άγγελος Βουτσέλης, εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Έθνος», «Τα Νέα» και στο ένθετό της «ΟΜΑΔΑ», «Μεσημβρινή», «Σημερινά», ενώ διετέλεσε αρχισυντάκτης στο 5ο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του για τον θάνατο του Άγγελο Βουτσέλη τονίζει:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποχαιρετά με θλίψη τον δημοσιογράφο και μέλος του Συνδέσμου, Άγγελο Βουτσέλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής (23/4), σε ηλικία 88 ετών. Ο Άγγελος Βουτσέλης γεννήθηκε το 1935. Ήταν απόφοιτος της Παντείου και εργάστηκε σε πολλά Μέσα επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Έθνος», «Τα Νέα» και στο ένθετό της «ΟΜΑΔΑ», «Μεσημβρινή», «Σημερινά», ενώ διετέλεσε αρχισυντάκτης στο 5ο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Ο Άγγελος Βουτσέλης υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση την αθλητική δημοσιογραφία. Ήταν εργατικός και έχαιρε εκτίμησης και σεβασμού από τους συναδέλφους.

Ο συνάδελφός μας αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Σπυριδούλα, τον γιο τους Λάμπρο και τα εγγόνια τους Φιλήμονα-Άγγελο και Άρτεμη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συλλυπείται θερμά τους οικείους του Άγγελου Βουτσέλη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα