Pele: Φωτογραφίες με τη μητέρα του, που είναι 100 ετών, εν ζωή και πάσχει από άνοια – Τι της ευχήθηκε στις 20 Νοεμβρίου ο “Βασιλιάς”
Credit: Pele/Instagram

Ο Pele έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη βυθίζοντας στο πένθος τα παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο “Βασιλιάς” άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών στο νοσοκομείο “‘Αλμπερτ Αϊνστάιν” έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η μητέρα του Βραζιλιάνου θρύλου βρίσκεται στη ζωή.

Πρόκειται για την Doña Celeste Arantes, η οποία στις 20 Νοεμβρίου έκλεισε τα 100. Η μητέρα του Pele έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα του, καθώς τον ενθάρρυνε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και έκανε τα πάντα προκειμένου ο γιος της να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ η Doña Celeste Arantes δεν θα παραστεί στη κηδεία του γιου της, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Συγκεκριμένα πάσχει από άνοια και οι γιατροί της απαγορεύουν να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Στις 20 Νοεμβρίου στον λογαριασμό του Pele στο Instagram ανέβηκε ένα post στο οποίο ευχόταν στην μητέρα του για τα 100α της γενέθλια. “Έχω εκατοντάδες λόγους να ευχαριστώ που είμαι γιος σου“, ανέφερε η συγκινητική ανάρτηση που συνοδευόταν από φωτογραφίες της Celeste και του θρυλικού γιου της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα