ΗΠΑ: Παρουσιάστρια ειδήσεων έπαθε εγκεφαλικό στον “αέρα”
facebook

Παρουσιάστρια ειδήσεων στην Οκλαχόμα αποκάλυψε ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ζωντανά στον “αέρα”, αφού άρχισε να χάνει τα λόγια της.

Η Julie Chin, η οποία εργάζεται για τον συνεργαζόμενο με το NBC τηλεοπτικό σταθμό KJRH στην Τάλσα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το Σάββατο, καθώς δεν μπορούσε να διαβάσει σωστά τις ειδήσεις από την οθόνη μπροστά της.

Η παρουσιάστρια προσπαθούσε να διαβάσει την είδηση σχετικά με την ακύρωση της εκτόξευσης του διαστημικού πυραύλου Artemis-1 της NASA, αλλά έχανε τα λόγια της. Αντιλήφθηκε ότι έχει πρόβλημα και απολογήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό κάνοντας πάσα στη μετεωρολόγο και τον καιρό.

Η ίδια σε μακροσκελή ανάρτησή της στο facebook ενημέρωσε για την κατάστασή της και ευχαρίστησε για τα μηνύματα αγάπης. Παράλληλα, περιέγραψε λεπτομερώς το περιστατικό που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Οι τελευταίες μέρες εξακολουθούν να αποτελούν ένα μυστήριο, αλλά οι γιατροί μου πιστεύουν ότι ήμουν στην αρχή ενός εγκεφαλικού επεισοδίου ζωντανά στον “αέρα” το πρωί του Σαββάτου. Μερικοί από εσάς το ζήσατε από πρώτο χέρι και λυπάμαι πολύ που συνέβη” έγραψε αρχικά η Julie Chin.

Όπως πρόσθεσε: “Tο επεισόδιο φέρεται να συνέβη από το πουθενά. Αισθανόμουν τέλεια πριν από την εκπομπή. Ωστόσο, στη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα. Πρώτα απ’ όλα, έχασα μερικώς την όραση στο ένα μου μάτι. Λίγο αργότερα η παλάμη και το μπράτσο μου μούδιασαν. Μετά κατάλαβα ότι είχα μεγάλο πρόβλημα όταν το στόμα μου δεν έβγαζε τις λέξεις που ήταν ακριβώς εκεί μπροστά μου στο ότοκιου.

facebook

Αν παρακολουθούσατε το πρωί του Σαββάτου, θα ξέρατε πόσο απελπισμένα προσπάθησα να συνεχίσω με την εκπομπή, αλλά οι λέξεις δεν έβγαιναν. Οι συνάδελφοί μου αναγνώρισαν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης και κάλεσαν το 911” τόνισε η παρουσιάστρια που τώρα είναι πολύ καλύτερα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα