Ο Chris Brown συνελήφθη στο Μάντσεστερ για μια επίθεση με μπουκάλι σε νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου τον Φεβρουάριο του 2023.
Οι ντετέκτιβ της Μητροπολιτικής Αστυνομίας συνέλαβαν τον 36χρονο Αμερικανό ράπερ στις 2 το πρωί στο The Lowry Hotel στο Μάντσεστερ, αφού ενημερώθηκαν ότι είχε φτάσει στην πόλη με ιδιωτικό τζετ λίγες ώρες νωρίτερα.
Ο Brown κρατείται με την υποψία ότι προκάλεσε σοβαρές σωματικές βλάβες στον μουσικό παραγωγό Abe Diaw στο νυχτερινό κέντρο Tape στο Mayfair, Κεντρικό Λονδίνο, τον Φεβρουάριο του 2023.
Έχει μεταφερθεί σε τοπικό αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.
Rapper and singer Chris Brown has been arrested
— The Sun (@TheSun) May 15, 2025
https://t.co/iN15sVDe4H pic.twitter.com/9QzSpMsoxy
Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε στην εφημερίδα The Sun: «Ένας 36χρονος άντρας συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ λίγο μετά τις 02:00 της Πέμπτης, 15 Μαΐου, με την υποψία σοβαρών σωματικών βλαβών. Έχει μεταφερθεί για κράτηση, όπου παραμένει. Η σύλληψη αφορά σ’ ένα περιστατικό σε ένα κατάστημα στην πλατεία Hanover στις 19 Φεβρουαρίου 2023».