Nicole Eggert: Η 51χρονη σταρ του Baywatch διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού
H Nicole Eggert
Credit: Nicole Eggert/Instagram

Η Nicole Eggert αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Μιλώντας στο PEOPLE, η πρώην σταρ του Baywatch, 51 χρόνων, αποκάλυψε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου 2023 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σταδίου 2 με τριχοειδές καρκίνωμα. Η ηθοποιός θυμάται ότι πήρε 11 κιλά μέσα σε τρεις μήνες και είχε “τρομερό πόνο” στο αριστερό της στήθος τον Οκτώβριο.

Υποθέτοντας αρχικά ότι ήταν συμπτώματα εμμηνόπαυσης, κάλεσε τον γιατρό της αφού ένιωσε ένα εξόγκωμα κατά τη διάρκεια μιας αυτοεξέτασης. “Πραγματικά πονούσε αφόρητα“, είπε στο PEOPLE. “Πήγα αμέσως στον γενικό γιατρό και μου είπε ότι έπρεπε να πάω αμέσως να το κοιτάξω. Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να κλείσω ραντεβού. Όλα ήταν κλεισμένα. Έτσι έπρεπε να περιμένω μέχρι το τέλος Νοεμβρίου για να το κάνω”.

Έπειτα από μια μαστογραφία και τρεις βιοψίες, οι παθολογικές εκθέσεις βγήκαν θετικές για καρκίνο.

“Αυτό το ταξίδι ήταν δύσκολο για μένα. Δεν ήταν ένας χαλαρός περίπατος”, παραδέχεται, σημειώνοντας ότι προσπαθεί να παραμείνει θετική. “Διαβάζω πάντα εμπνευσμένα αποφθέγματα και γλυκανάλατα πράγματα, αλλά αυτό με βοηθάει να το ξεπεράσω”.

Η απόφοιτος του Baywatch θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καρκίνου και λέει ότι περιμένει τώρα τον ογκολόγο της για να καθορίσει πότε θα ξεκινήσει η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία. Λέει επίσης ότι προς το παρόν δεν γνωρίζει αν ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματός της.

Το αισθάνομαι σίγουρα“, λέει για τον όγκο στο στήθος της. “Είναι εκεί. Πρέπει να αφαιρεθεί. Οπότε το θέμα είναι αν πρέπει να κάνω θεραπεία πριν από την επέμβαση ή αν μπορούν να κάνουν την επέμβαση και μετά να κάνω τη θεραπεία”.

Με πιάνει πανικός και λέω, βγάλτε το από μέσα μου“, προσθέτει. “Κάθεσαι εκεί και είναι μέσα σου και λες, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει και είναι μέσα μου. Μεγαλώνει και θέλεις να το βγάλεις έξω”.

Η Eggert, ο πατέρας της οποίας πάλεψε με τον καρκίνο του δέρματος και η μητέρα της με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, λέει ότι ο “μεγαλύτερος φόβος” της είναι να μην είναι εκεί για τα παιδιά της, τις κόρες της Keegan, 12 ετών, και Dilyn, 25 ετών.

“Πρέπει να νικήσω για χάρη της 12χρονης κόρης μου”

[Η Dilyn] είναι ενήλικη, αλλά έχω ένα 12χρονο παιδί στο σπίτι όπου είμαι η μόνη κηδεμόνας. Δεν έχω οικογένεια. Δεν έχω τίποτα”, λέει, αναλογιζόμενη “τον τρόμο” στο πρόσωπο της Keegan όταν της είπε για τη διάγνωσή της. “Με έκανε αμέσως να συνειδητοποιήσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υποκύψω σε αυτό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσω. Είναι κάτι που πρέπει να νικήσω. Με χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε και οποιονδήποτε”.

Μετά τη διάγνωσή της, μια φίλη της Eggert, η Mindy Molinary, δημιούργησε μια σελίδα GoFundMe για λογαριασμό της, προκειμένου να στηρίξει οικονομικά την επερχόμενη μάχη της για την υγεία της. Η ηθοποιός λέει στο PEOPLE ότι το να είσαι ανύπαντρη μητέρα “δεν ήταν εύκολος δρόμος” από οικονομικής άποψης.

Ο φόβος μου είναι ότι ο καθημερινός μου μόχθος, όλα όσα κάνω για να κρατήσω τα πάντα σε λειτουργία, θα σταματήσουν όταν δεν αισθάνομαι καλά ή είμαι άρρωστη ή βρίσκομαι στο νοσοκομείο ή οτιδήποτε άλλο συμβαίνει”, λέει. “Είναι τόσο συγκλονιστικό και κάνω ό,τι μπορώ για να μην ξεφύγω. Το βράδυ όταν ξαπλώνω, πανικοβάλλομαι γιατί σκέφτομαι, λοιπόν, ποιος θα καλύψει όλους τους λογαριασμούς; Ποιος θα τα κάνει όλα αυτά;”

Η Eggert πρόσθεσε ότι είναι “πραγματικά ευγνώμων” για τη βοήθεια της φίλης της στη δημιουργία του εράνου και ότι μετά την ανάρρωσή της, σχεδιάζει να δημιουργήσει έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό για να βοηθήσει άλλους που περνούν παρόμοιες καταστάσεις.

Θέλω οπωσδήποτε 100% να ξεκινήσω έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό για άλλους μονογονείς όπως εγώ, που δεν έχουν οικογένεια, δεν έχουν κανέναν να απευθυνθούν“, μοιράζεται. “Τα αναλαμβάνουν όλα αυτά μόνοι τους επειδή αγαπούν τόσο πολύ τα παιδιά τους, αλλά όταν τους συμβεί κάτι, τότε τι γίνεται;”

“Έχω δεχτεί ένα τέτοιο κύμα αγάπης και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο καλά. Σου αλλάζει όλη τη μέρα και άλλοι άνθρωποι δεν το έχουν αυτό“, συνεχίζει η Eggert. “Γι’ αυτό θέλω πραγματικά να βρω έναν τρόπο να ανταποδώσω σε άλλους γονείς που βρίσκονται στη δική μου κατάσταση και δεν είναι τόσο τυχεροί”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα