Nick Carter: Το μέλος των Backstreet Boys κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε ανήλικη θαυμάστρια με αυτισμό – Η απάντησή του
Credit: Nick Carter/Instagram

Ο Nick Carter των Backstreet Boys αρνείται τους εκρηκτικούς ισχυρισμούς ότι βίασε μία ανήλικη θαυμάστρια, το 2001.

Αυτός ο ισχυρισμός σχετικά με ένα περιστατικό που φέρεται να συνέβη πριν από περισσότερα από 20 χρόνια δεν είναι μόνο νομικά άχρηστος αλλά κι εντελώς αναληθής” επεσήμανε στη δήλωσή του ο δικηγόρος του μέλους των Backstreet Boys, Michael Holtz, σύμφωνα με το Page Six.

Δυστυχώς, για αρκετά χρόνια τώρα, η δεσποινίς Ruth έχει χειραγωγηθεί ώστε να διατυπώσει ψευδείς ισχυρισμούς για τον Nick και αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν αλλάξει επανειλημμένα και ουσιαστικά με την πάροδο του χρόνου. Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από ένα κόλπο του Τύπου που ενορχηστρώθηκε από έναν καιροσκόπο δικηγόρο, δεν υπάρχει τίποτα σ’ αυτόν τον ισχυρισμό, τον οποίο δεν αμφιβάλλουμε ότι τα δικαστήρια θα συνειδητοποιήσουν γρήγορα” επισημαίνεται στη δήλωση του Holtz.

Η Shannon “Shay” Ruth σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, κατηγόρησε τον 42χρονο -σήμερα- Carter, επειδή φέρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν μόλις 17 ετών.

“Αν και είμαι αυτιστική και ζω με εγκεφαλική παράλυση, πιστεύω ότι τίποτα δεν με επηρέασε περισσότερο ή είχε πιο μακροχρόνιο αντίκτυπο στη ζωή μου από αυτό που μου έκανε και μου είπε ο Nick Carter” είπε με δάκρυα στα μάτια της η 39χρονη γυναίκα και πρόσθεσε: “Αφού με βίασε, θυμάμαι να με βρίζει και να με αρπάζει αφήνοντάς μου μελανιές στο μπράτσο μου”. Η Ruth, επίσης, κατέθεσε μήνυση την Πέμπτη μαζί με άλλες τρεις γυναίκες που διατηρούν την ανωνυμία τους, οι οποίες ισχυρίστηκαν, επίσης, ότι ο Carter τους επιτέθηκε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με αντίγραφο της καταγγελίας, που έχει στη διάθεσή του το Page Six, ο popstar φέρεται να παρέσυρε τη Ruth στο λεωφορείο της περιοδείας του έπειτα από συναυλία στην Τακόμα της Ουάσινγκτον, και να της προσέφερε ένα κόκκινο ποτό, που τώρα πιστεύει ότι ήταν μία ανάμιξη αλκοόλ με χυμό βατόμουρου.

Στη συνέχεια, ο Carter φέρεται να πήγε τη νεαρή θαυμάστριά του, που ήταν παρθένα τη δεδομένη στιγμή, στο κρεβάτι στο λεωφορείο, όπου συνέχισε να της επιτίθεται σεξουαλικά.

Η Ruth, επίσης, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι κόλλησε τον ιό HPV, σεξουαλικά μεταδιδόμενη μόλυνση, μετά τη σεξουαλική επαφή με τον Carter.

Το ότι ο Nick Carter είναι διασημότητα, δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται για τα εγκλήματά του” υπογράμμισε η γυναίκα και πρόσθεσε: “Είμαι επιζών και πάντα θα είμαι”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα