Νέα μπλεξίματα με τον νόμο για την… Pocahontas – Συνελήφθη ξανά η Irene Bedard
Disney

Η ηθοποιός που δάνεισε τη φωνή της στον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων της Disney, Pocahontas, από το 1995 συνελήφθη για “κακή συμπεριφορά” στο Οχάιο σχεδόν δύο χρόνια μετά που συνελήφθη δύο φορές μέσα σε τρεις ημέρες.

Η Irene Bedard, 55 ετών, τέθηκε υπό κράτηση από τις Αρχές στην κομητεία Green του Οχάιο την Παρασκευή. Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση που έχει στη διάθεσή του το ΤMZ, οι αξιωματικοί έκαναν έλεγχο, όταν δέχθηκαν αναφορά ότι μια γυναίκα είχε λιποθυμήσει μέσα στους θάμνους σε συνοικιακό δρόμο.

ΤΜΖ

Οι αστυνομικοί, όταν έφθασαν στο σημείο όπου εκλήθησαν, ανέφεραν ότι βρήκαν την ηθοποιό σε ένα πάρκινγκ κοντά και επέδειξε περίεργη συμπεριφορά, από το να μιλάει ήρεμα στο να είναι ταραγμένη και να κλαίει.

Οι αξιωματικοί λένε ότι η Irene ήταν με μια άλλη γυναίκα που ονομαζόταν Sheila, η οποία τους είπε το όνομα κάποιου ανθρώπου, με τον οποίο μπορούσαν να επικοινωνήσουν για την ηθοποιό, κάτι που έκανε την Irene να ουρλιάζει επειδή δεν ήθελε να εμπλακεί το συγκεκριμένο άτομο. Επίσης, δήλωσαν ότι η Irene προσπάθησε να τρέξει μακριάς τους και να ξεφύγει και σχεδόν αναποδογύρισε τραπέζι στο πεζοδρόμιο.

Getty Images – Disney

Υποστηρίζεται ότι η γυναίκα μετά σταμάτησε να τρέχει και άρχισε να περπατά ήρεμα μαζί με τους αστυνομικούς για λίγο και μετά ξαφνικά εξοργίστηκε για προηγούμενο επεισόδιο με την αστυνομία. Οι αξιωματικοί είπαν ότι η Irene μετά καλύφθηκε πίσω από ένα μεγάλο τζάμι ενώ τούς φώναζε καθώς προσπάθησαν να την πιάσουν από τους καρπούς από φόβο ότι θα έσπαγε το τζάμι. Στη συνέχεια την πήραν μακριά.

Η αστυνομία είπε ότι είχε επιβεβαιώσει ότι η Irene δεν είχε κανέναν να τηλεφωνήσει για να τη φροντίσει προτού της πoυν ότι ήταν υπό σύλληψη, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να τεντώσει τα χέρια της και να προσπαθήσει να ξεφύγει από τη λαβή ενός αστυνομικού, καθώς οι άλλοι αστυνομικοί προχώρησαν να τη συγκρατήσουν με χειροπέδες.

Προκάλεσε νέο επεισόδιο ενώ την έβαζαν στο περιπολικό. Τελικά οδηγήθηκε στη φυλακή Greene County και αφέθηκε ελεύθερη την Κυριακή.

Toν Νοέμβριο του 2020 η σταρ είχε συλληφθεί ξανά και μάλιστα δύο φορές μέσα σε τρεις ημέρες. Η σταρ έγινε επιθετική όταν αστυνομικοί πλησίασαν για να της μιλήσουν.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα