MoneySign Suede: Νεκρός ο ράπερ στα 22 του – Τον μαχαίρωσαν στο ντους της φυλακής
Credit: MoneySign Suede/Instagram

Ο ράπερ MoneySign Suede βρέθηκε νεκρός έπειτα από επίθεση με μαχαίρι, ενώ βρισκόταν στη φυλακή, σύμφωνα με το TMZ.

Ο ανερχόμενος ράπερ από το Λος Άντζελες ετάφη στο σωφρονιστικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Soledad της Καλιφόρνια. Οι υπάλληλοι της φυλακής δήλωσαν στο δημοσίευμα ότι ερευνούν τον θάνατο του MoneySign Suede ως ανθρωποκτονία.

Ο ράπερ (γεννημένος ως Jaime Brugada Valdez) φέρεται να εξαφανίστηκε έπειτα από την καταμέτρηση το βράδυ της Τρίτης γύρω στις 21:55. Οι πηγές ανέφεραν ότι ο ράπερ βρέθηκε στη συνέχεια σε άλλο σημείο της φυλακής, όπου φαίνεται πως επιχειρήθηκε να του γίνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Ωστόσο, δεν ανταποκρινόταν και στη συνέχεια, στις 10:20 μ.μ., διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μετά τον θάνατό του, το Τμήμα Σωφρονισμού και Αποκατάστασης της Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι η φυλακή έχει περιορίσει την κυκλοφορία των κρατουμένων.

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Monterey διεξάγει τώρα έρευνα για τον θάνατο του ράπερ, ενώ ο ιατροδικαστής της κομητείας Monterey εργάζεται για να προσδιορίσει τα αίτια του θανάτου του.

Μιλώντας στους Los Angeles Times, ο δικηγόρος του MoneySign Suede, Nicholas Rosenberg, δήλωσε ότι του είπαν ότι ο πελάτης του είχε μαχαιρωθεί στο λαιμό μέσα στο ντους. Ένας κρατούμενος που μίλησε στην εφημερίδα ανώνυμα σημείωσε ότι ανακάλυψαν τον ράπερ σε ένα τμήμα της φυλακής που φιλοξενεί κρατουμένους γενικού πληθυσμού.

Είπε ότι αυτό ήταν ασυνήθιστο, καθώς ένας ράπερ συνήθως θα στεγαζόταν στην αυλή ευαίσθητων αναγκών, η οποία είναι για κρατούμενους που έχουν συγκεκριμένους φόβους για την ασφάλεια ή έχουν δημόσιο προφίλ. Ωστόσο, ο ράπερ βρισκόταν στα αρχικά στάδια της καριέρας του, οπότε δεν είναι σαφές αν το προφίλ του ήταν αρκετά υψηλό ώστε να δικαιολογεί αυτού του είδους την προστασία.

Ο MoneySign Suede εξέτιε ποινή 32 μηνών για κατηγορίες για οπλοκατοχή στην κομητεία Ρίβερσαϊντ, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα