Mitchel Musso: Ο σταρ της “Hannah Montana” συνελήφθη για δημόσια μέθη
Credit: Mitchel Musso/Instagram

Ο πρώην αστέρας του Disney Channel Mitchel Musso συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου για δημόσια μέθη και κλοπή.

Οι Aρχές στο Rockwall του Τέξας συνέλαβαν τον σταρ του “Hannah Montana”, ο οποίος υποδυόταν τον Oliver Oken στην επιτυχημένη σειρά με πρωταγωνίστρια τη Miley Cyrus, αφού αυτός εθεάθη να “συμπεριφέρεται επιθετικά” ενώ βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο, γύρω στις 7 μ.μ., ανέφερε το TMZ.

Η αστυνομία δήλωσε στο Fox News ότι ο Musso πήγε σε μια αγορά τροφίμων μέσα στο ξενοδοχείο, “επέλεξε μια σακούλα με πατατάκια και άρχισε να τα τρώει.”

Όταν το προσωπικό του ξενοδοχείου απαίτησε την πληρωμή για το σνακ, το πάλαι ποτέ παιδί σταρ “επιτέθηκε λεκτικά” και έφυγε τρέχοντας, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Η Αστυνομία βρήκε τον Musso έξω από το ξενοδοχείο και τον έθεσε υπό κράτηση αφού έψαξε το όνομά του και ανακάλυψε ότι εκκρεμούσαν εναντίον του πολλά εντάλματα. Τα αρχεία της φυλακής Rockwall που έχει στην κατοχή του το Page Six δείχνουν ότι ο ηθοποιός κατηγορήθηκε για δημόσια μέθη, κλοπή κάτω των 100 δολαρίων, ληγμένη άδεια κυκλοφορίας, μη επίδειξη άδειας οδήγησης και παραβίαση ειδοποίησης για υπόσχεση εμφάνισης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα