Michael Lerner: Πέθανε ο σταρ του “Godzilla” και του “Elf” στα 81 του
Credit: imdb.com/Οι νύχτες του Χάρλεμ

Ο Michael Lerner, ηθοποιός που είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες “Barton Fink”, “Elf”, “Godzilla”, πέθανε σε ηλικία 81 ετών.

Την είδηση ανακοίνωσε η οικογένειά του την Κυριακή. Ο ανιψιός του έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram: “Χάσαμε έναν θρύλο χθες το βράδυ. Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια πόσο λαμπρός ήταν ο θείος μου ο Μichael και πόσο σημαντικός ήταν για εμένα”

Και συνέχισε: “Οι ιστορίες του με ενέπνευσαν και με έκαναν να ερωτευτώ την υποκριτική. Ήταν ο πιο κουλ, πιο σίγουρος, ταλαντούχος τύπος, και το γεγονός ότι ήταν αίμα μου θα με κάνει πάντα να νιώθω ξεχωριστός. Όλοι όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν πόσο τρελός ήταν – με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι τόσο τυχερή που πέρασα τόσο χρόνο μαζί του, και είμαστε όλοι τυχεροί που μπορούμε να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τη δουλειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη Michael, απόλαυσε τα απεριόριστα κουβανέζικα πούρα σου τις αναπαυτικές καρέκλες και τον ατελείωτο μαραθώνιο ταινιών.”

Το 1992, ο Lerner ήταν υποψήφιος για Όσκαρ στην κατηγορία καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία Barton Fink. Το 1991 υποδύθηκε τον μεγιστάνα του κινηματογράφου Jack Lipnick στο θρίλερ των αδελφών Coen.

Το 2003, ο Lerner υποδύθηκε το αφεντικό του James Caan στην αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία Elf του Will Farrell.

Ο Lerner έχει παίξει επίσης ρόλους σε ταινίες όπως Blank Check, Newsies, Harlem Nights, For Richer or Poorer, The Mod Squad, Celebrity και A Serious Man.

Ο Lerner είχε επίσης μια εντυπωσιακή τηλεοπτική καριέρα, με ρόλους σε διάσημες σειρές όπως The Brady Bunch, The Good Guys, Ironside, MASH, Law & Order: SVU και Glee.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα