Matan Meir: Σκοτώθηκε στη Γάζα ο 38χρονος παραγωγός της σειράς “Fauda”
Credit: FaudaOfficial/X

Σκοτώθηκε στη Γάζα ο 38χρονος Matan Meir, μέλος της ομάδας παραγωγής της σειράς “Fauda”. Σύμφωνα με τους Times of Israel, ο Meir έχασε τη ζωή του το Σάββατο. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ήταν ένας από τους τέσσερις στρατιώτες του 697ου Τάγματος που έχασαν τη ζωή τους σε παγιδευμένο φρεάτιο σήραγγας δίπλα σε τζαμί στην περιοχή Beit Hanoun. Οι στρατιώτες δεν ήταν μέσα στη σήραγγα.

Ο Matan ήταν ένας άνθρωπος με χρυσή καρδιά γεμάτη καλοσύνη και προσφορά”, δήλωσε ο ηθοποιός και συνδημιουργός της “Fauda” Lior Raz σε δήλωσή του στο Ynet. “Σε αγαπούσα, Matan. Ήσουν πάντα στη διάθεσή μου κάθε στιγμή. Ένας άνθρωπος της δουλειάς και της προσφοράς από αληθινή αγάπη”.

Εκτός από τη δουλειά του και στις τέσσερις σεζόν του “Fauda”, ο Meir εργάστηκε και σε άλλες παραγωγές, όπως “The Police”, “Manayek”, “The Dream Owner”, “Magpie” και άλλες. Μεγάλωσε και έζησε στο Moshav Odem στα Υψίπεδα του Γκολάν, όπου καλλιεργούσε κεράσια, έγραψε ένας φίλος του στο Facebook.

Το “αντίο” των συνεργατών του

Ο βασικός παραγωγός της σειράς, Liat Benasoli, αποκάλεσε τον Meir “άνθρωπο με διαφορετική ψυχή, έναν άνθρωπο που μπήκε στην καρδιά όλων”. “Ένας άνθρωπος με πραγματική χαρά στη ζωή. Ένας άνθρωπος της παραγωγής που το μόνο που ήθελε ήταν να βοηθήσει τους άλλους. Και όλα αυτά με χαμόγελο και αγάπη. Θα μας λείψει πάρα πολύ”.

Ένας άλλος φίλος, ο Assaf Rapaport, έγραψε: “Η αγάπη για την πατρίδα ήταν στις φλέβες του”.

Ο δημοσιογράφος του καναλιού 13, Aviram Elad, έγραψε στο X, ότι είχε υπηρετήσει για πέντε χρόνια στο 697ο τάγμα της 551ης ταξιαρχίας. Επίσης, ότι οι μαχητές της μονάδας αυτής ήταν οι “υπέρτατοι του Ισραήλ και ότι δεν υπάρχει πιο ακριβής περιγραφή για αυτή την επίλεκτη ομάδα

Το “Fauda” είναι μια ισραηλινή τηλεοπτική σειρά με δημιουργούς τον Lior Raz και τον Avi Issacharoff. Έχει ως βάση τις εμπειρίες τους στις στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου 2015.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα