Μαρίζα Κωχ: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της – “Δεν πρόλαβα τον πατέρα μου, ξέρω όμως ότι με αγκάλιασε πριν τον εκτελέσουν”

Η Μαρίζα Κωχ ήταν καλεσμένη στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν η ίδια ήταν μόλις δέκα μηνών.

“Δεν τον πρόλαβα τον πατέρα μου, όχι. Ξέρω όμως ότι με αγκάλιασε γιατί ήμουν δέκα μηνών όταν τον εκτέλεσαν. Ξέρουμε ότι ήταν στο κρατητήριο αλλά δεν ξέρουμε μετά τι έγινε. Ξέρουμε όμως ότι την ημέρα της οπισθοχώρησης των Γερμανών, ο Νίκος Κούνδουρος με τα παιδιά της ΕΠΟΝ ήταν πάνω στο καμπαναριού του Αγίου Διονυσίου οπλισμένα και μου ορκίστηκε ότι δεν βάρεσαν καμία τουφεκιά. Τους άφησαν και έφυγαν, άδειασαν το αρχηγείο και το κρατητήριο που ήταν στο πειραματικό σχολείο. Έφυγαν όλοι αλλά στο τέλος βρέθηκαν εκτελεσμένοι άνθρωποι κάτω στο κρατητήριο”, τόνισε η Μαρίζα Κωχ και πρόσθεσε:

«Ο Θεός ξέρει… Ξέραμε ότι αν είχε ζήσει, δεν χρειαζόταν να μας ψάξει. Ήξερε ότι στη Σαντορίνη θα έβρισκε τα χνάρια μας. Δεν μας άφησε όμως τέτοια ελπίδα η μαμά γιατί φόρεσε τα μαύρα και έμειναν για πάντα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα