Marc Gilpin: Πέθανε ο ηθοποιός του “Τα σαγόνια του καρχαρία Νο 2” στα 56 του έπειτα από μακρά μάχη με τον καρκίνο
Credit: imdb.com

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας “Τα σαγόνια του καρχαρία Νο 2”, Marc Gilpin, πέθανε στα 56 του έπειτα από μακρά μάχη με τον καρκίνο

Το παιδί-σταρ του Χόλιγουντ ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως ο μικρότερος γιος του αρχηγού της αστυνομίας Martin Brody της ταινίας του Roy Scheider, που ήρθε ως συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 1978 του Steven Spielberg.

Η μεγαλύτερη αδελφή του Marc, η Peri Gilpin, η οποία είναι ηθοποιός και πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά Frasier, επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του αδελφού της, αναφέρει το The Hollywood Reporter.

Ο ηθοποιός πέθανε στο Ντάλας του Τέξας μετά από μάχη με το γλοιοβλάστωμα – έναν ταχέως αναπτυσσόμενο και επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο. Τον Μάιο του περασμένου έτους, δημιουργήθηκε ένας έρανος για τον Marc, τη σύζυγό του Kaki και τους γιους τους σε μια προσπάθεια να βοηθηθεί η οικογένεια καθώς “αντιμετώπιζε το αδιανόητο”, ενώ ο σταρ συνέχιζε να παλεύει με την ασθένεια.

Εκείνο τον μήνα ανακαλύφθηκε ότι ο Marc είχε δύο όγκους στον εγκέφαλό του, ενώ ο ένας από τους όγκους ήταν σε κεντρικό σημείο, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να αφαιρεθεί χειρουργικά λόγω της θέσης του.

Εκτός από τη μάχη για την υγεία του Marc, η οικογένεια αντιμετώπισε και οικονομικές δυσκολίες, καθώς ο πρώην σταρ έχασε τη δουλειά του, ενώ η σύζυγός του, δασκάλα δημοτικού σχολείου, Kaki, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη δουλειά της για να τον φροντίζει.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα