Κώστας Κακκαβάς: Το άγνωστο δράμα του γόη του ελληνικού κινηματογραφου

Πολύ δύσκολες στιγμές περνά ο Κώστας Κακκαβάς, καθώς ο θάνατος της Ντόρας Κωστίδου τον συνέτριψε.

Ο γόης της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου ήταν κάποτε ζευγάρι με την ηθοποιό και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή έφυγε από τη ζωή. Μιλώντας στην “Espresso” είπε: “Δεν μπορώ να αποχαιρετήσω την Ντόρα ούτε μπορώ να της πω “καλό Παράδεισο”, γιατί δεν πιστεύω πως έχει φύγει από τη ζωή…”.

Και πρόσθεσε: “Το ίδιο ένιωθα και νιώθω και για τον φίλο μου τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Νομίζω ότι είναι κάπου εδώ τριγύρω, θα ανοίξω την πόρτα και θα τους χαιρετήσω και τους δύο“.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Κακκαβάς ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για τον άγνωστο έρωτά του και τον αρραβώνα του με την ηθοποιό Ντόρα Κωστίδου, η οποία έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή, σε ηλικία 85 ετών.

Μία από τις 80 ταινίες του μεγάλου ηθοποιού, με τίτλο “Κρουαζιέρα στη Ρόδο”, ήταν εκείνη που έφερε κοντά τον Κώστα Κακαβά και την Ντόρα Κωστίδου, με αποτέλεσμα το ειδύλλιο να κρατήσει σχεδόν πέντε χρόνια. “Είχα την τύχη στη ζωή μου να με αγαπήσουν υπέροχες γυναίκες και μάλιστα από πολύ καλά σπίτια. Υπέροχα πλάσματα. Ημουν απόλυτα πιστός και ειλικρινής μαζί τους. Η Ντόρα ήταν ένα νοικοκυροκόριτσο που δυστυχώς η σχέση μας δεν κατέληξε σε γάμο” είπε ο 87χρονος σήμερα ηθοποιός στην “Espresso”.

“Οταν έμαθα για το φευγιό της Ντόρας, λύγισα. Δεν μπορώ ακόμα να κοιμηθώ τα βράδια από τη θλίψη μου” είπε και πρόσθεσε: “Δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει για να την αποχαιρετήσω. Πιστεύω κάπου θα ξανασμίξουμε και πάλι θα γελάσουμε δυνατά, όπως παλιά“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα