Κώστας Αρζόγλου: “Τον είδα τον θάνατο και δεν μου άρεσε η όψη του”

Ο Κώστας Αρζόγλου πάντα χειμαρρώδης και αποκαλυπτικός στα λόγια του, μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του και το πώς τον σημάδεψε, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε άλλη μια φορά στο δικό του πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο κατώφλι του θανάτου.

Αναφερόμενος στη μητέρα του είπε: “Δεν πρόλαβα να πω πράγματα και λέξεις που θα ήθελα, τυχαία εντελώς έγινε. Τότε έκανα παρέα με τη Λαμπέτη και με είχε καλέσει στο σπίτι της στο Πήλιο. Μού τηλεφώνησε η μητέρα μου από τη Σέριφο όπου παραθέριζε και είπε “παιδιά, θα έρθω να σας δω” γιατί έλειπε όλο το καλοκαίρι, κάνα μήνα. Και της λέω “μαμά, μην έρθεις γιατί θα πάω στη Λαμπέτη”. Α, λέει, καλά που μου το είπες να αλλάξω το εισιτήριο και πνίγηκε. Πέρασα μια φοβερή κρίση επί πολλούς μήνες γιατί νόμιζα ότι επειδή της είπα ότι εγώ θα λείπω, ότι εγώ φταίω που πνίγηκε”.

Για την προσωπική του περιπέτεια υγείας που παρ’ ολίγο να του κοστίσει τη ζωή είπε: “Τον είδα τον θάνατο και δεν μου άρεσε η όψη του. Είναι φοβερό το φως, ελκυστικό και γοητευτικό που σε καλεί σαν μα πρόκειται να μπεις στον ήλιο, δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό το φως, είναι ιδιαίτερο. Αυτό το έχω δει, έφθασα μέχρι εκεί. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, λυπάμαι αυτά που δεν θα προλάβω να κάνω”.

Όσον αφορά στα πρώτα συναισθήματα όταν έμαθε ότι έχει πρόβλημα υγείας, τόνισε: “Φοβήθηκα, γιατί όταν ακούει κανείς όγκο στον εγκέφαλο σκέφτεται τον καρκίνο και από τα πράγματα που δεν θα ήθελα καθόλου, είναι να πάθω κάτι που να διαρκεί πολύ καιρό. Αποχαιρέτησα τα πάντα, μέχρι τα πλακάκια του σπιτιού, τα σκυλιά που υπήρχαν τότε, τα αποχαιρέτισα όλα. Πήγα στο νοσοκομείο άδειος“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα