Kevin Turen: Πέθανε στα 44 του ο παραγωγός των Euphoria και The Idol
Credit: HBO/imdb.com

Ο Kevin Turen, παραγωγός των σειρών Euphoria και The Idol,πέθανε σε ηλικία 44 χρόνων. Ο θάνατός του προκαλεί σοκ στο Χόλιγουντ, που θρηνεί την απώλεια ενός λαμπρού ανερχόμενου σταρ.

Ο πατέρας του, Edward Turen, επιβεβαίωσε τον θάνατο του γιου του με δήλωσή του το βράδυ της Κυριακής, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η αιτία του αιφνίδιου θανάτου του.

Ο Kevin ήταν τόσο απίστευτα ξεχωριστός, αυτός ο κόσμος θα είναι λιγότερος χωρίς αυτόν”, όπως ανέφερε ο Edward Turen στη δήλωσή του στο Deadline.

Εκπρόσωπος της Penske Media Corporation, της μητρικής εταιρείας του The Hollywood Reporter, επιβεβαίωσε τον θάνατο του Turen. “Παρά τα πολλά επιτεύγματά του στο Χόλιγουντ, το μεγαλύτερο πάθος του Kevin ήταν η οικογένεια και οι φίλοι του”, όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο Jay Penske, CEO της PMC και στενός φίλος του.

Επίσης σημείωσε: “Ήταν τόσο περήφανος για τα παιδιά του. Αυτός και η σύζυγός του, Evelina, ήθελαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με μεγάλες αξίες. Φρόντιζαν να κάνουν τη διαφορά στον ευρύτερο κόσμο. Η καρδιά μας ραγίζει γι’ αυτούς και όλοι μας νιώθουμε τόσο βαθιά την απώλεια. Θα μας λείψει τόσο πολύ ο Kevin. Αυτή η πόλη έχασε σήμερα ένα από τα πιο λαμπρά ανερχόμενα αστέρια της”.

Ο Turen γεννήθηκε στο Μανχάταν και σπούδασε κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Έκανε το ντεμπούτο του ως παραγωγός στην ανεξάρτητη ταινία Wassup Rockers του 2005 από τον σκηνοθέτη Larry Clark

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα