Kendji Girac: Ο νικητής του γαλλικού The Voice πυροβολήθηκε στο στήθος – Έρευνα για το περιστατικό
Kendji Girac
Credit: ITV Studios France / Kendji Girac / Instagram

Αγωνία προκάλεσε ο γνωστός καλλιτέχνης της Γαλλίας, νικητής του Voice, Kendji Girac, όταν έγινε γνωστό ότι τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμό στο στήθος. Το περιστατικό συνέβη το ξημέρωμα της Δευτέρας, στις 5.30 το πρωί σε χώρο υποδοχής ταξιδιωτων στο Biscarrosse, σύμφωνα με πηγές του BFMTV. Η ζωή του τη δεδομένη στιγμή διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο. Ο 27χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε οδικώς σε νοσοκομείο του Μπορντό.

Η χωροφυλακή που ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 5:30 το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετέβη στο σημείο και ανακάλυψε τον τραγουδιστή τραυματισμένο στο στήθος και σε πολύ σοβαρή κατάσταση, οπότε μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μπορντό.

Σύμφωνα με την Parisien , το ατύχημα φαίνεται να είναι αποτέλεσμα ακατάλληλου χειρισμού όπλου το οποίο αγόρασε την προηγούμενη ημέρα ο ίδιος ο τραγουδιστής από υπαίθρια αγορα. Ο Kendji έχει τις αισθήσεις του, ειναι εκτός κινδύνου πλέον και μίλησε σε ανακριτές, λέγοντας ότι πρόκειται για οικιακό ατύχημα. Ο Kendji Girac θέλησε να δοκιμάσει το όπλο κατά τη διάρκεια της νύχτας, τότε πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά. Ελήφθησαν δείγματα από τον καλλιτέχνη αλλά και από τη σύζυγό του, ώστε να προσδιοριστεί ποιος πυροβόλησε. Το τροχόσπιτο όπου διαμένει με τη σύζυγό του ερευνάται για ευρήματα, ενώ ο εισαγγελέας του Mont-de-Marsan επιβεβαίωσε στο France Info την έναρξη έρευνας.

Ο Kendji Girac έχει καταγωγή από το Périgueux και κέρδισε την τρίτη σεζόν του Voice, το 2014. Έχει κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ και έχει μια σειρά από επιτυχίες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα