Κατερίνα Μονογυιού: Η εξομολόγησή της για το όνειρό της να αποκτήσει παιδί – Τι είπε για τον θάνατο του αδελφού της

Η Κατερίνα Μονογυιού, με εξομολογητική διάθεση, μίλησε για τον τραγικό χαμό του αδελφού της, αλλά και για το όνειρό της να γίνει μητέρα.

Η βουλευτής Κυκλάδων, μιλώντας στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” αναφέρθηκε στο τίμημα για τις όμορφες και επιτυχημένες γυναίκες: “Υπάρχουν φορές που το έχω αντιμετωπίσει. Η ομορφιά, λένε, ότι είναι ευχή και κατάρα για κάποιους ανθρώπους. Όμως, όταν είσαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, έχεις καλή ψυχή και πλησιάζεις τους ανθρώπους με αγάπη και καλοσύνη, νομίζω ότι αυτό γυρνάει πάνω σου… Έπρεπε να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πράγματα, λόγω της εμφάνισης“.

Κατερίνα Μονογυιού

Για την κακόβουλη κριτική που έχει δεχθεί σημείωσε: “Καμιά φορά οι άνθρωποι βάζουν ταμπέλες στη διαφορετικότητα, χωρίς να γνωρίζουν τι μπορεί να υπάρχει… Έχω δυσλεξία και την αγαπώ τη δυσλεξία μου. Απλά όταν άνθρωποι που δεν είναι ειδικοί για τη δυσλεξία, είναι λογικό και επόμενο να μην το γνωρίζουν. Οπότε δεν μπορούν να ξέρουν όλοι την κάθε διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου. Γιατί δεν είναι μόνο η δυσλεξία. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορεί να έχει κάποιος άνθρωπος και να μην το γνωρίζει η κοινωνία και να τον στοχοποιεί. Εγώ είχα πάντα κοντά μου υποστηρικτικούς ανθρώπους και όταν έπρεπε έκλεινα τα αυτιά μου κι όταν δεν πρέπει τα έχω ανοιχτά. Κλείνω τα αυτιά μου σε κάθε τοξικό άνθρωπο” υπογράμμισε η Κατερίνα Μονογυιού.

Αναφερόμενη στον χαμό του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη Ferrari, σημείωσε: “Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, δεν είναι εύκολο. Αλλά σαν οικογένεια δεθήκαμε ακόμη περισσότερο και κοιτάξαμε να το αντιμετωπίσουμε όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. Κοίταξα να δουλεύω πάρα πολλές ώρες, η εργασιοθεραπεία με βοήθησε πολύ στη διαχείριση της απώλειας. Ο αδελφός μου είναι εδώ, δεν φεύγουν οι ψυχές, μόνο το σώμα φεύγει… Συμπεριφέρομαι όπως θα ήθελε εκείνος, δηλαδή να προχωράω στη ζωή μου, εγώ και η οικογένειά μου, και να τον κάνω υπερήφανο”

Για το όνειρό της να γίνει μητέρα, επεσήμανε: “Θα ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί, αλλά και να μην ερχόταν δεν θα το θεωρούσα αποτυχία. Κάποια πράγματα είναι στη ζωή να γίνουν και κάποια άλλα όχι. Τα προσπαθείς, τα επιδιώκεις και προχωράς… Πολύ σύντομα θα κάνω κατάψυξη ωαρίων” αποκάλυψε, ενώ αναφέρθηκε στα θέματα που προέκυψαν με τον νόμο και την παρέμβασή της: “Είχα βρεθεί η ίδια σε μία δύσκολη θέση. Όταν ήμουν σε διάσταση με τον σύζυγό μου, ήθελα να φυλάξω τα ωάριά μου. Τότε με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσα να το κάνω, γιατί βρισκόμουν σε διάσταση με τον πρώην σύζυγό μου. Και λέω “δεν είναι δυνατόν, αυτό πρέπει να αλλάξει”. Δεν μπορεί μία γυναίκα να πρέπει να πάρει την άδεια του άνδρα της για να το κάνει. Ήταν καταστροφικό”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα