Julian Sands: Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε
Credit: imdb.com από την ταινία Γυμνό γεύμα

Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο Julian Sands στο όρος Μπάλντι της Καλιφόρνια, όπως επιβεβαίωσαν οι Αρχές.

Περίπου στις 10:00 π.μ., πολίτες πεζοπόροι επικοινώνησαν με το τμήμα του σερίφη της Φοντάνα, αφού ανακάλυψαν ανθρώπινα λείψανα στην ερημιά του όρους Μπάλντι“, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Σαν Φερνάντο σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο. “Οι αστυνομικοί του Σταθμού της Φοντάνα, μαζί με το Τμήμα Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης του Τμήματος του Σερίφη, ανταποκρίθηκαν στη σκηνή.

Αν και η αστυνομία δεν ανέφερε ονομαστικά τον Sands, τα λείψανα ανακαλύφθηκαν στην ίδια περιοχή του καλιφορνέζικου βουνού στην οποία ο ηθοποιός του Ocean’s Thirteen έκανε πεζοπορία όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή του τον Ιανουάριο.

Ο νεκρός μεταφέρθηκε στο γραφείο του ιατροδικαστή, εν αναμονή της θετικής αναγνώρισης. Η ταυτοποίηση αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα“, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανακάλυψη έρχεται μετά την κοινοποίηση δήλωσης της οικογένειας Sands από το τμήμα του σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναρντίνο την περασμένη εβδομάδα, πέντε μήνες αφότου ο 65χρονος ηθοποιός εξαφανίστηκε, ενώ έκανε πεζοπορία στο όρος Μπάλντι στη Νότια Καλιφόρνια, τον Ιανουάριο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα