Julian Sands: Θρίλερ με την εξαφάνιση του ηθοποιού – Τι έδειξε το σήμα του κινητού του
Credit: imdb.com

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Julian Sands καθώς ο ηθοποιός αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα, αφού είχε πάει για πεζοπορία σε επικίνδυνη περιοχή στην Καλιφόρνια.

Την τελευταία φορά που είχε θεαθεί ο 65χρονος Sands ήταν όταν έφυγε από το σπίτι του για να πάει για πεζοπορία στο όρος Baldy στα βουνά San Gabriel – ένα δημοφιλές αλλά επικίνδυνο ορεινό μονοπάτι στο Λος Άντζελες. Οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης δεν μπορούν να συνεχιστούν λόγω των επικίνδυνων καιρικών συνθηκών, καθώς το Σαββατοκύριακο ήταν έντονη η χιονόπτωση στην περιοχή.

Ωστόσο, η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο αγνοούμενος ηθοποιός βρισκόταν σε κίνηση 48 ώρες αφότου δηλώθηκε η εξαφάνισή του σε “εξαιρετικά επικίνδυνα” βουνά της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, ο σταρ φέρεται να ήταν ακόμη σε κίνηση την Κυριακή, λόγω των σημάτων από το κινητό του.

Επιχειρήθηκε να ληφθούν πρόσθετα δεδομένα, αλλά η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής πιθανόν επειδή το κινητό του έμεινε από μπαταρία.

Εκπρόσωπος του Τμήματος του Σερίφη στην Κομητεία του Σαν Μπερναντίνο είπε: “Στις 15 Ιανουαρίου τα τηλεφωνικά σήματα έδειξαν ότι ο Sands κατευθύνεται προς την περιοχή Mount Baldy. Επιχειρήθηκε η λήψη πρόσθετων τηλεφωνικών δεδομένων από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας, αλλά η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής, λόγω της έλλειψης υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας και πιθανότατα διακοπής ρεύματος του κινητού τηλεφώνου. Μία καθυστερημένη εντολή του λειτουργικού συστήματος Apple iPhone του Sands, από τις 14 Ιανουαρίου 2023, παρείχε μια πιθανή τοποθεσία σε ένα από τα μονοπάτια που οδηγούσαν στην κορυφή του όρους Baldy. Αυτή η περιοχή ελέγχθηκε από διασώστες εδάφους και από ελικόπτερο. 

Διασώστες στο έδαφος και ερευνητές από  αέρος ήταν αδύνατο να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο σ’ αυτήν την περιοχή που θα βοηθούσε στον εντοπισμό του Sands. Εξαιτίας του κινδύνου χιονοστιβάδας και των συνθηκών που επικρατούν στα μονοπάτια, οι διασώστες στο έδαφος αποσύρθηκαν από το βουνό το βράδυ του Σαββάτου. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται με ελικόπτερο και drones όταν το επιτρέπει ο καιρός. Θα προγραμματιστούν πρόσθετες έρευνες εδάφους όταν βελτιωθεί ο καιρός και είναι ασφαλές για τα συνεργεία διάσωσης” ανέφερε ο εκπρόσωπος σε ανακοίνωσή του.

Τα παιδιά του ηθοποιού, Henry, Natalya και Imogen συμμετείχαν στις έρευνες την Πέμπτη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα