Julian Sands: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του τέσσερις εβδομάδες μετά την ανεύρεση της σορού του
Credit: imdb.com από την ταινία Γυμνό γεύμα

Η αιτία θανάτου του Julian Sands θεωρείται “αδιευκρίνιστη”, όπως επιβεβαίωσε ένας υπεύθυνος δημοσίων πληροφοριών του τμήματος του σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναρντίνο. Η τελευταία ενημέρωση σηματοδοτεί την τελική αιτία θανάτου στο πιστοποιητικό θανάτου του 65χρονου Βρετανού ηθοποιού.

Ο αξιωματικός διευκρίνισε, μιλώντας στο People, ότι η αιτία θανάτου του κρίθηκε “απροσδιόριστη λόγω της κατάστασης του σώματος και αυτό είναι σύνηθες όταν έχουμε να κάνουμε με περιπτώσεις αυτού του τύπου.”

Ο Sands είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος τον Ιανουάριο, αφού ξεκίνησε για πεζοπορία στο όρος Baldy της Καλιφόρνιας, με πολύ κακές καιρικές συνθήκες. Πεζοπόροι έπεσαν πάνω σε ανθρώπινα λείψανα στην πλαγιά του βουνού στις 24 Ιουνίου. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 27 Ιουνίου, οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι το πτώμα ταυτοποιήθηκε ως αυτό του Sands. Ο τρόπος θανάτου ήταν ασαφής εκείνη τη στιγμή.

Ο Sands ήταν περισσότερο γνωστός για ρόλους σε ταινίες όπως το A Room with a View του 1985, το Warlock του 1989 και το Arachnophobia του 1990.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα