Johnny Wactor: Νεκρός ο ηθοποιός του General Hospital στα 37 του – Τον πυροβόλησαν θανάσιμα
Johnny Wactor
Credit: General Hospital/ Instagram

Θανάσιμο πυροβολισμό δέχθηκε ο ηθοποιός Johnny Wactor, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 χρόνων.

Ο ατζέντης του Wactor, David Shaul, επιβεβαίωσε τον θάνατό του στο PEOPLE και αναφέρθηκε στον εκλιπόντα πελάτη του ως “ένα θεαματικό ανθρώπινο ον”.

“Όχι απλώς ένας ταλαντούχος ηθοποιός που ήταν αφοσιωμένος στην τέχνη του, αλλά ένα πραγματικό ηθικό παράδειγμα για όλους όσοι τον γνώριζαν. Στάθηκε υπέρ της σκληρής δουλειάς, της επιμονής και της στάσης που δεν το έβαζε ποτέ κάτω. Στα σκαμπανεβάσματα ενός απαιτητικού επαγγέλματος, κρατούσε πάντα ψηλά το πηγούνι του και συνέχιζε να προσπαθεί για το καλύτερο που μπορούσε να γίνει”, δήλωσε ο Shaul. “Ο χρόνος που περάσαμε με τον Johnny ήταν ένα προνόμιο που θα ευχόμασταν σε όλους. Θα σας έδινε κυριολεκτικά το πουκάμισό του. Έπειτα από περισσότερα από δέκα χρόνια συνεργασίας, θα αφήσει για πάντα κενό στις καρδιές μας“.

Ο Wactor, γνωστός από τον ρόλο του στο General Hospital ως Brando Corbin, δέχθηκε πυρά και σκοτώθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το TMZ, το οποίο πρώτο μετέδωσε την είδηση και επιβεβαίωσε τον θάνατο του Wactor από τη μητέρα του ηθοποιού, Scarlett Wactor, στις 26 Μαΐου.

Η μητέρα του δήλωσε στο TMZ ότι ο Johnny και ένας συνάδελφός του είδαν τρεις άνδρες να προσπαθούν να κλέψουν έναν καταλυτικό μετατροπέα από το όχημά του και παρόλο που ο Johnny δεν προσπάθησε να τους σταματήσει, τον πυροβόλησαν. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Το General Hospital απέτισε φόρο τιμής στον Johnny μέσω μιας ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram στις 26 Μαΐου. “Όλη η οικογένεια του General Hospital είναι συντετριμμένη στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου του Johnny Wactor“, αναφερόταν στην ανάρτηση. “Ήταν πραγματικά μοναδικός στο είδος του και ήταν ευχαρίστηση να δουλεύεις μαζί του κάθε μέρα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι στους αγαπημένους του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής”.

Ο Wactor έχει προϋπηρεσία ως ηθοποιός από το 2007, όταν εμφανίστηκε σε τρία επεισόδια της σειράς Army Wives. Στη συνέχεια είχε ρόλους στα NCIS, The OA, Westworld, The Passenger, Station 19, Barbee Rehab, Siberia, Agent X, Vantastic, Animal Kingdom, Hollywood Girl, Training Day, Criminal Minds και άλλα. Ο Wactor δεν έχει ενημερώσει τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και μήνες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα