Jenny – Steve: Μια κοπέλα καταγγέλλει τον πρώην της ως “βρώμικο απατεώνα” με διαφήμιση σε εφημερίδα – Και τα σχόλια πέφτουν βροχή

Μα ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Steve; Και τι ακριβώς έκανε στην Jenny;

Όλοι αναρωτιούνται για την ταυτότητα του «Steve», του οποίου η πρόσφατα πρώην σύντροφος του Jenny έβγαλε μια ολοσέλιδη διαφήμιση στην εφημερίδα του Queensland, Mackay And Whitsunday Life για να τον καταγγείλει ως «βρώμικο απατεώνα».

«Αγαπητέ Steve, ελπίζω να είσαι ευχαριστημένος μαζί της. Τώρα όλη η πόλη θα ξέρει τι βρόμικος απατεώνας είσαι. Από την Jenny. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Αγόρασα αυτήν τη διαφήμιση χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα», έγραψε.

Η διαφήμιση προκάλεσε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον που συντάκτης της εφημερίδας δημοσίευσε μια απάντηση λέγοντας:

«Έχουμε κατακλυστεί από δεκάδες μηνύματα σήμερα το πρωί σχετικά με τη διαφήμιση στη Σελίδα 4 του Mackay Life – καθώς υπάρχουν πάρα πολλά για να απαντήσουμε, θα θέλαμε να το αντιμετωπίσουμε εδώ. ΔΕΝ ξέρουμε ποιος είναι ο Steve, αλλά προφανώς ήταν πολύ, πολύ κακός. Δεν θα αποκαλύψουμε λεπτομέρειες για την Jenny”.

Η Jenny πλήρωσε για τη διαφήμιση στην πιστωτική κάρτα του πρώην της – αλλά η εφημερίδα επιβεβαίωσε ότι δεν τον είχε χρεώσει.

«Η Jenny μοιάζει με κάποιον με τον οποίο θέλω να είμαι φίλη», σχολίασε ένα άτομο. «Ποτέ μην εμπιστεύεσαι έναν Steve».

«Δεν φορούν όλες οι ηρωίδες κάπες. Η Jenny είναι το νέο μου αγαπημένο πρόσωπο», είπε ένας άλλος.

Μια Jenny μάλιστα διευκρίνισε: «Άρα όλοι οι φίλοι μου γνωρίζουν. Δεν είμαι η θρυλική «Jenny» και ο «Steve» μου δεν ήταν κακός».

Αλλά δεν ήταν όλοι πεπεισμένοι. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι η Jenny και ο Steve δεν υπήρχαν καθόλου και η διαφήμιση ήταν μια πολύ έξυπνη τακτική μάρκετινγκ από την ομάδα της εφημερίδας Mackay And Whitsunday Life.

“Αυτό έχει γραμμένο κόλπο δημοσίων σχέσεων παντού”, έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος: “Καλός τρόπος να αποκτήσετε περισσότερα likes και αναγνώστες στη σελίδα σας”.

Αλήθεια ή όχι, οι περιβόητοι Jenny και Steve μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα