Jason Patric: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό – Σκοτώθηκε ο αδελφός του σε φριχτό δυστύχημα
o Jason Patric σε σκηνή από τους Sleepers
Credit: Jason Patric/Sleepers/imdb.com

Τραγωδία για την οικογένεια του γνωστού ηθοποιού Jason Patric, αφού ο μικρότερος αδελφός του σκοτώθηκε σε φριχτό δυστύχημα. O 56χρονος Jordan Miller φέρεται να παρασύρθηκε από λεωφορείο.

Το NorthJersey.com μετέδωσε την είδηση ενός θανάτου πεζού, αφού ένας 56χρονος άνδρας είχε χτυπηθεί από ένα λεωφορείο του Νιου Τζέρσεϊ στο Fort Lee το πρωί της Τετάρτης. Το περιστατικό αναφέρθηκε γύρω στις 5:20 π.μ. στη Λεωφόρο Lemoine και τη λεωφόρο Bruce Reynolds Boulevard. Την Παρασκευή, το TMZ αναγνώρισε το θύμα ως τον Jordan Miller.

Σύμφωνα με το NorthJersey.com, η αστυνομία δήλωσε ότι ο πεζός διέσχιζε την Bridge Plaza South στη Λεωφόρο Lemoine όταν το λεωφορείο έστριψε αριστερά και τον χτύπησε. Εκείνη τη στιγμή, το όνομα του θύματος δεν είχε δοθεί στη δημοσιότητα.

Το λεωφορείο της γραμμής 159 είχε δρομολογηθεί από το Fort Lee προς τον τερματικό σταθμό λεωφορείων Port Authority στη Νέα Υόρκη όταν συνέβη το περιστατικό.

Μετά τη σύγκρουση, αστυνομικοί της Port Authority και του Fort Lee ανταποκρίθηκαν αμέσως και έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Englewood όπου νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση. Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε δήλωση που έκανε την Τετάρτη ο υπαρχηγός Edward Young του αστυνομικού τμήματος του Fort Lee ανέφερε ότι δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του 60χρονου οδηγού του λεωφορείου. Την Παρασκευή, το TMZ ανέφερε ότι η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τη θανατηφόρα σύγκρουση.

Ο Miller εργαζόταν ως αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών στον τερματικό σταθμό λεωφορείων Port Authority στο Midtown Manhattan τη στιγμή του θανάτου του, ανέφερε το Μέσο.

Ο Jason είναι σταρ του Χόλιγουντ με μια λίστα από κινηματογραφικές επιτυχίες – συμπεριλαμβανομένων των ταινιών “The Lost Boys”, “Sleepers”, “Geronimo: The Alamo” και “Speed 2: Cruise Control”. Ο Jason έχει επίσης εμφανιστεί σε ορισμένες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το “Entourage” και το “Saturday Night Live” ως παρουσιαστής.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα