Jane Birkin: Συγκίνηση στο τελευταίο “αντίο” στο fashion icon
Photo by REPORTERS ASSOCIES/Gamma-Rapho via Getty Images

Το τελευταίο “αντίο” είπαν φίλοι, συνεργάτες, συγγενείς και πλήθος αστέρων αλλά και κόσμου στην Jane Birkin, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Η Brigitte Macron, η Catherine Deneuve και η Vanessa Paradis ήταν από τις ηγετικές φυσιογνωμίες μεταξύ των πενθούντων, καθώς το σύνολο του κόσμου της μόδας έφθασε στο Παρίσι για να αποτίσει φόρο τιμής στην “κομψότητα και την ομορφιά” της.

Μαζί με τη Macron ήταν και οι κόρες της Birkin, Charlotte Gainsbourg, 51 ετών, και Lou Doillon, 40 ετών, οι οποίες έμοιαζαν συντετριμμένες.

Τα παιδιά της Charlotte και εγγόνια της Jane, Alice και Ben Attal, έδειχναν επίσης συγκινημένα καθώς περπατούσαν στην εκκλησία Saint-Roch στο Παρίσι, ενώ τα τραγούδια της Jane ακούγονταν από τα ηχεία στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας με εκατοντάδες ανθρώπους να παρακολουθούν από τον δρόμο.

Η Jane πέθανε έπειτα από μακρά μάχη με τον καρκίνο. Ο τραγουδιστής Etienne Daho εκφώνησε επικήδειο λόγο για την τραγουδίστρια, σημειώνοντας πως τώρα θα ξανασμίξει με τον πρώην εραστή της Serge Gainsbourg, την αείμνηστη κόρη της Kate Barry καθώς και τους “γονείς, τους φίλους και τα σκυλιά” της.

Ο Daho πρόσθεσε ότι πολλοί “ήθελαν να είναι” η τραγουδίστρια, η οποία είναι επίσης διάσημη ως έμπνευση για την τσάντα Hermes Birkin, και εξήρε το “μακάβριο βρετανικό χιούμορ” της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα