Jamie Foxx: Μήνυση για σεξουαλική επίθεση σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης
O Jamie Foxx επέστρεψε στη θέση του οδηγού μετά την περιπέτεια υγείας του
Credit: Jamie Foxx/Instagram

Ο Jamie Foxx είναι αντιμέτωπος με κατηγορία για σεξουαλική επίθεση εναντίον μιας γυναίκας στη Νέα Υόρκη το 2015. Σύμφωνα με τη μήνυση, που έχει στην κατοχή του το TMZ, ο σταρ ήταν στο Catch NYC & Roof τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Η ενάγουσα έφτασε γύρω στις 11 το βράδυ.

Τι υποστηρίζει στην αγωγή της

Λίγες ώρες αργότερα, η γυναίκα και μία από τις φίλες της, που ήταν λίγο πιο μακριά από τον Foxx ζήτησαν από τον ηθοποιό να βγουν μια φωτογραφία. Σύμφωνα με τη μήνυση, αυτός δέχθηκε. Όπως υποστηρίζει η γυναίκα ο 55χρονος Jamie Foxx έμοιαζε μεθυσμένος και απάντησε: “Σίγουρα, μωρό μου, τα πάντα για σένα”.

Αφού έβγαλαν μερικές φωτογραφίες, η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο Foxx της είπε ότι είχε “σώμα supermodel” και μύριζε “τόσο ωραία”. Η ενάγουσα περιγράφει ότι ο ηθοποιός στη συνέχεια την τράβηξε από το χέρι στην πίσω περιοχή της ταράτσας. Εκεί, άρχισε να την αγγίζει ακατάλληλα. Υποστηρίζει ότι ο Foxx έβαλε και τα δύο χέρια στη μέση της και στη συνέχεια τα έφερε κάτω από το μπλουζάκι της για να τρίψει το στήθος της.

Η γυναίκα προσθέτει ότι υπήρχαν αρκετά άτομα, μεταξύ των οποίων και κάποιοι φρουροί ασφαλείας, που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης. Ωστόσο, απλώς απομακρύνθηκαν, αν και την είδαν να προσπαθεί να ξεφύγει. Στη συνέχεια, ο Foxx έχωσε τα χέρια του στο παντελόνι της. Επισημαίνει ότι η επίθεση αυτή σταμάτησε, μόλις η φίλη της ήρθε από τη γωνία και είδε τι συνέβαινε.

Η ενάγουσα μηνύει τον Foxx και το εστιατόριο για αποζημίωση, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να υποβληθεί σε ιατρική περίθαλψη. Επίσης, υπέστη συναισθηματική οδύνη ως αποτέλεσμα της “σεξουαλικής επίθεσης, κακοποίησης, επίθεσης και ξυλοδαρμού”.

Ο νόμος της Νέας Υόρκης για τους ενήλικες επιζώντες, ο οποίος επιτρέπει στα φερόμενα ως θύματα σεξουαλικών αδικημάτων στα οποία έχει παρέλθει η προθεσμία παραγραφής, να καταθέσουν αστικές αγωγές, λήγει συγκεκριμένα στις 24 Νοεμβρίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα