«Η πιο σέξι οδηγός φορτηγού στον κόσμο»-Η εντυπωσιακή Αυστραλή δουλεύει 6 μήνες τον χρόνο και κερδίζει 120.000 δολ. ετησίως
Credit:the_salty_pinup/instagram

Ο λογαριασμό της στο Instagram υπό το όνομα Ashlea (the_salty_ pinup) θα μπορούσε να ανήκει σε ένα ultra sexy μοντέλο. Η άκρως εντυπωσιακή όμως ξανθιά καλλονή από το Περθ της Αυστραλίας, έχει καταφέρει να κερδίσει φήμη και δόξα ως «η πιο σέξι οδηγός φορτηγού».

Η νεαρή Αυστραλή με το δυναμικό επάγγελμα, αποκαλύπτει συχνά πυκνά μέσα από τα social media,  εκτός από τα πλούσια προσόντα της και στιγμιότυπα από την έντονη ζωή της. Όπως δηλώνει σε ξένα μίντια, εργάζεται 14 ημέρες το μήνα ως οδηγός ανατρεπόμενου φορτηγού στα ορυχεία Pilbara, ξυπνά στις 4 το πρωί για δύσκολες βάρδιες 12 ωρών στην καταιγιστική ζέστη.

Αλλά η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς, καθώς η Ashlea να κερδίζει 120.000 δολάρια ετησίως για δουλειά «έξι μήνες το χρόνο» – προσθέτοντας ότι έχει μια «υπέροχη ζωή».

«Πώς μπορώ να έχω έναν τόσο καλό τρόπο ζωής ενώ κάνω εξόρυξη; » διερωτάται σε βίντεο στο Tik Tok. «Πώς το πετυχαίνω αυτό; Πρώτα απ ‘όλα, κάθε μήνα έχω δύο εβδομάδες άδεια, οπότε μου δίνει άφθονο χρόνο για να κάνω μερικά πραγματικά φοβερά πράγματα. Ταξιδεύω, πηγαίνω σε πάρτι και events, τρώω σε εστιατόρια και γενικά κάνω αυτά που αγαπώ» λέει και εξηγεί τους παράγοντες όπου ακολουθεί μια ονειρική ζωή. «Πρώτα απ’ όλα, δεν έχω παιδιά, δόξα τω Θεώ… Δεύτερον, είμαι ελεύθερη από επιλογή, οπότε δεν έχω σύντροφο να ανησυχώ. Επίσης, δεν έχω κανένα χρέος, επομένως ο τραπεζικός μου λογαριασμός φαίνεται πολύ ωραίος αυτή τη στιγμή».

«Ας μιλήσουμε για τα χρήματα», εξηγεί σε άλλο σημείο και προσθέτει «Προφανώς, όλες οι εταιρείες πληρώνουν διαφορετικά. Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά ως ασκούμενη, κέρδιζα 36,50 δολάρια την ώρα αλλά μετά τους πρώτους τρεις μήνες στα ορυχεία, έλαβα αύξηση μισθού, ανεβάζοντας το ωρομίσθιο στα 43,50 δολάρια». «Πολύ ωραίο άλμα», λέει. «Για τον πρώτο μου χρόνο ως greenie -οδηγός φορτηγού- με οδήγησε να λαμβάνω περίπου 94.000 με 95.000 δολάρια ετησίως για τους έξι μήνες που είναι τόσο ωραίο για μία νέα οδηγό φορτηγού».

Πάντως, αν έχετε απορία, η ίδια δηλώνει ότι η οδήγηση φορτηγού είναι εύκολη υπόθεση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα