Η Michaela Coel αφιέρωσε το πρώτο της Emmy σε όλα τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης

Η συγγραφέας, ηθοποιός και τραγουδίστρια Michaela Coel κατέκτησε το πρώτο της βραβείο Emmy, στην κατηγορία του Καλύτερου Σεναρίου για Σειρά Περιορισμένων Επεισοδίων ή Ταινία.

Η Indya Moore δήλωσε πως δεν πρόκειται να παραβρεθεί ξανά στο Met Gala και έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο


Στην σειρά, στην οποία η Coel πρωταγωνιστεί, μια νεαρή συγγραφέας παλεύει με τις συνέπειες μιας σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη, μια ιστορία που βασίζεται σε πραγματική εμπειρία ζωής της Michaela. Η σειρά “I May Destroy You“, που παίχτηκε από το HBO Max και το BBC, κέρδισε τις καρδιές του κοινού, μετά και το κίνημα #metoo, το οποίο και συγκλόνισε την Αμερική πριν περίπου δύο χρόνια, μιας και από τότε οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις δεν έχουν σταματήσει λεπτό.


Η ίδια η Coel, στην βράβευσή της έβγαλε τον ωραιότερο και πιο συγκινητικό λόγο, που θα μας μείνει αξέχαστος.

Γράψτε το παραμύθι που σας τρομάζει, που σας κάνει να νιώθετε ανασφαλείς, που είναι άβολο. Σας προκαλώ. Σε έναν κόσμο που μας παρασύρει να περιηγηθούμε στη ζωή των άλλων, για να μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε καλύτερα το πως αισθανόμαστε για τον εαυτό μας, και επιπλέον να νιώθουμε την ανάγκη να είμαστε συνεχώς ορατοί – γιατί το να είσαι στο προσκήνιο στην εποχή μας ισοδυναμεί με κάποιο τρόπο με την επιτυχία – μην φοβάσαι να εξαφανιστείς από αυτόν, από εμάς για λίγο, και να δεις τι σου έρχεται μέσα στην σιωπή”, είπε η Michaela. “Αφιερώνω αυτήν την ιστορία σε κάθε έναν επιζώντα σεξουαλικής κακοποίησης”.

Δείτε το video:

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα