Γυναίκα κατηγορείται ότι δηλητηρίαζε επί μήνες τον καφέ του συζύγου της με χλωρίνη
peeled chestnuts on round plate, and a cup of coffee

Μια γυναίκα από την Αριζόνα κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον άντρα της δηλητηριάζοντας τον καφέ του καθημερινά επί μήνες.

Η Melody Felicano Johnson από το Tucson των ΗΠΑ, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα διάπραξης βαριάς επίθεσης και δηλητηρίαση φαγητού ή ποτού.

Σύμφωνα με το CNN, ο σύζυγος της Roby Johnson άρχισε να παρατηρεί μια άσχημη γεύση στον καφέ του τον περασμένο Μάρτιο, ενώ ο ίδιος και η Melody Johnson βρίσκονταν στη Γερμανία.

Ο άντρας υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, και σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές η οικογένεια ζούσε ακόμα μαζί αν και βρίσκονταν σε διαδικασία διαζυγίου.

Ο Johnson προκειμένου να διαπιστώσει τι συνέβαινε, χρησιμοποίησε ταινίες χημικού ελέγχου – αυτές που χρησιμοποιούν και στις πισίνες- και ανακάλυψε ότι «υψηλά επίπεδα χλωρίου», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, φέρεται ότι χρησιμοποίησε κρυφή κάμερα και χάρη σε αυτή ανακάλυψε πως η σύζυγός του έριχνε μια άγνωστη ουσία στην καφετιέρα. Όπως αργότερα κατέθεσε στην αστυνομία, προσποιήθηκε ότι συνέχιζε να πίνει τον καφέ του, μέχρι η οικογένεια να επιστρέψει στις ΗΠΑ και στην αεροπορική βάση Davis Monthan όπου και απευθύνθηκε στις αρχές.

Όταν τελικά επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη, ο Roby Johnson τοποθέτησε αρκετές κρυφές κάμερες οι οποίες έδειχναν «τη Melody να παίρνει τη χλωρίνη, να τη ρίχνει σε ένα δοχείο και στη συνέχεια να περπατά και να τη ρίχνει στην καφετιέρα». Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η σατανική γυναίκα ήθελε να τον σκοτώσει για να εισπράξει τα επιδόματα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα