Γιάννης Φέρτης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους
Γιάννης Φέρτης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση πως ο Γιάννης Φέρτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου υπηρέτησε με αφοσίωση την υποκριτική τέχνη για περισσότερα από 60 χρόνια και ξεχώρισε για το ήθος και τη σεμνότητά του.

Ο Γιάννης Φέρτης έκανε τρεις γάμους. Πρώτη του σύζυγος υπήρξε η Ξένια Καλογεροπούλου από το 1963 έως το 1972 και δεύτερη Μιμή Ντενίση από το 1981 έως το 1988. Από το 2001 ήταν παντρεμένος με τη Μαρίνα Ψάλτη.

Σχετικά με τις τρεις γυναίκες που σημάδεψαν την ζωή του, είχε εξομολογηθεί σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις: «Τη Μαρίνα Ψάλτη τη γνώρισα στο θέατρο και κάναμε και παρέα και τα φτιάξαμε. Με την Ξένια Καλογεροπούλου γνωριστήκαμε σε ταινία, όπου υπήρχε μία ατμόσφαιρα και μας είχαν πάρει είδηση όλοι πως κάτι τρέχει μεταξύ μας. Με την Μιμή Ντενίση γνωριστήκαμε στον «Συμβολαιογράφο». Για καμία μου γυναίκα δεν θα μιλήσω άσχημα, μία χαρά γυναίκες είναι. Δεν έχω με όλες καλή σχέση. Έχω με κάποιες γιατί έτσι θέλω».

Η επίσημη σελίδα “Το Σπίτι του Ηθοποιού” στο Instagram δημοσίευσε μια αδημοσίευτη μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τη μέρα του γάμου του Γιάννη Φέρτη με τη Μιμή Ντενίση που έγινε στις 10 Ιουλίου του 1981.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα