Έρρικα Πρεζεράκου: Όταν συνέβη το ατύχημά μου είπα μέσα μου πως μάλλον έχω άλλες τέσσερις ώρες να ζήσω

Η Έρρικα Πρεζεράκου ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” την Παρασκευή. Η αθλήτρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πόσο την έχουν αλλάξει σαν άνθρωπο οι δυσκολίες, τις οποίες αντιμετώπισε τα δύο τελευταία χρόνια.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν συμβεί πέντε γεγονότα τα οποία όμως δεν μπορώ να τα αναφέρω. Πολύ σημαντικά. Μετά τον Μάιο αισθάνθηκα ότι λίγο μου επιτρέπω να δω όλες τις πλευρές, όλα τα κομμάτια και πως είναι τα πράγματα. Κυρίως να βρω την κατανόηση γιατί μπορεί να έχω φέρει στη ζωή μου καταστάσεις και πράγματα. Όποια συνθήκη και αν έρθει πρέπει να βρεις τι έχει να σε διδάξει“, τόνισε η Έρρικα Πρεζεράκου και πρόσθεσε:

“Όπως με το χέρι μου, την ώρα που έγινε το ατύχημα, είπα μέσα μου πως μάλλον έχω άλλες τέσσερις ώρες να ζήσω γιατί έχω μεγαλώσει με σκάφη και ξέρω πως είναι όλο αυτό με την προπέλα”.

Όσον αφορά στην αποβολή που είχε, η Έρρικα Πρεζεράκου υπογράμμισε: “Ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια αλλά τώρα που το βλέπω από απόσταση θεωρώ ότι είχε βαριά καταλληλόλητα αυτό που είχε γίνει… Πολλές φορές το σώμα ξέρει πολύ καλά τι κάνει“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα