Ελεονώρα Μελέτη: “Ήμουν κεντρική παρουσιάστρια και για 45 λεπτά δεν είχα ούτε πλάνο – Δεν έχει ξαναγίνει αυτό”
Credit: Ελεωνόρα Μελέτη/Instagram

Με αφορμή τα όσα είπε ο Ηλίας Βρεττός σχετικά με τον “πόλεμο” που έχει δεχθεί από τραγουδίστρια πρώτης γραμμής, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στην εκπομπή της σε παρόμοιες καταστάσεις που έχει βιώσει στο παρελθόν.

«Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν μου έχουν κλείσει μικρόφωνο, ούτε μου έχουν πετάξει τα ρούχα. Μου έχουν κάνει άλλα. Μου έχουν αλλάξει το όνομά μου στα δελτία ειδήσεων, δεν το ξαναείδα ποτέ στη λίστα με τις βάρδιες», τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Μου έχουν τύχει κι εμένα κάτι τέτοια τρελά πράγματα με κεντρική παρουσιάστρια στα πολύ παλιά μου χρόνια. Να μου αλλάξει ρούχα ας πούμε ένα λεπτό πριν βγούμε στον αέρα. Πιστεύω ότι πιο πολύ το κάνουν για να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Συμφωνώ ότι συμβαίνει παντού, και στην πίστα και στην τηλεόραση», υπογράμμισε από την πλευρά της η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Και συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στη ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης: να είσαι κεντρική παρουσιάστρια και να μην έχεις πλάνο για 45 ολόκληρα λεπτά. Καλέ βάλτε “Πρωινό Καφέ” να δείτε. 45 ολόκληρα λεπτά ούτε πλάνο. Εδώ στην τηλεόραση γίνονται διάφορα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα