Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα Σάττι – Πέθανε ο πατέρας της
Μαρίνα Σάττι
Credit: SATTI/Instagram

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Μαρίνα Σάττι καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Η τραγουδίστρια που πρόκειται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision καλείται να διαχειριστεί αυτή την μεγάλη απώλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Μαρίνα Σάττι σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε μιλήσει για την οικογένειά της.

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου».

«Μεγαλώνοντας και κοιτάζοντας πρόσφατα φωτογραφίες, είδα κάποιες εικόνες που δικαιολογούν πολλά πράγματα στη συνέχεια της ζωής μου. Όπως οι εικόνες από το Σουδάν, με την οικογένεια, με τις θείες, μία μίξη πολύ έντονη. Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από όσο δέχτηκαν εκείνον στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ας πούμε πως εκεί ερχόμαστε από μια χώρα που είμαστε κάπως πιο μπροστά σε κάποια πράγματα. Επίσης, ήταν η οικογένεια «του άντρα στο Σουδάν» είχε πει τότε η Μαρίνα Σάττι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα