Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα θετικά νέα για την υγεία του τραγουδιστή
Δημήτρης Κόκοτας
Credit: dimitris_kokotas/Instagram

Θετικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος συνεχίζει να δίνει μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”.

Χθες έγινε γνωστό πως οι γιατροί ξεκίνησαν νέα προσπάθεια για να “ξυπνήσουν” τον τραγουδιστή. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έφερε στο φως η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, αυτή τη φορά ο οργανισμός του Δημήτρη Κόκοτα δείχνει να ανταποκρίνεται στη μειωμένη δόση φαρμάκου που τον κρατά σε καταστολή.

“Έχουμε τα πρώτα καλά μαντάτα για τον Δημήτρη Κοκότα μετά από αρκετές εβδομάδες”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας τονίζοντας πως τα δείγματα είναι θετικά.

«Ουσιαστικά, δείχνει ότι οργανισμός του ανταποκρίνεται στη μειωμένη δόση του φαρμάκου που τον κρατά σε καταστολή, κάτι που σημαίνει ότι σταδιακά επανέρχεται και ανακτά τις αισθήσεις του, σίγουρα όμως αυτό δεν θα γίνει σε λίγες ώρες, ούτε σε λίγες μέρες. Αυτό είναι κάτι που θα κρατήσει ενδεχομένως και ως το τέλος της εβδομάδας. Πάντως επανέρχεται σταδιακά και είναι η πρώτη φορά που έχουμε αυτό το αποτέλεσμα από τις πρώτες δύο φορές που έχει ξαναγίνει η προσπάθεια» ανέφερε ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της εκπομπής, Θάνος Βάγιος.

Όπως ωστόσο συμπλήρωσε, ταυτόχρονα οι γιατροί προχωρούν και σε νέες εξετάσεις με τις οποίες βλέπουν την πλήρη κλινική του εικόνα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα