Δημήτρης Κόκοτας: Οι γιατροί δεν προχώρησαν στην αποσωλήνωση – Οι τελευταίες εξελίξεις
Δημήτρης Κόκοτας
Credit: Credit: Dimitris Kokotas/Instagram

Η ανησυχία για τον Δημήτρη Κόκοτα μεγαλώνει καθώς οι μέρες περνούν και ο τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την εκπομπή “Super Κατερίνα”, οι γιατροί δεν προχώρησαν σε νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης καθώς έκριναν απαραίτητο να γίνουν επιπλέον εξετάσεις.

«Δεν προχώρησαν καν στη διαδικασία της αποσωλήνωσης οι γιατροί γιατί χθες αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνουν κάποιες πολύ αναγκαίες εξετάσεις για να δούνε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός του Δημήτρη Κόκοτα, θέλοντας πραγματικά να ακολουθήσουν τον σωστότερο τρόπο για να μπούνε στη διαδικασία της πλήρους αποσωλήνωσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις, αποφάσισαν ότι δεν θα είναι η σημερινή ημέρα αυτή που θα γίνει η αποσωλήνωσή του και μάλιστα θα περιμένουν κάποια 24ωρα ακόμα μέχρι να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Αυτό που θέλουν να εξασφαλίσουν είναι ότι ο Δημήτρης Κόκοτας με ασφάλεια θα οδηγηθεί στην αποσωλήνωση και ότι όταν γίνει αυτό, ο οργανισμός του θα αντιδράσει και θα είναι όλα πραγματικά πολύ καλά» ανέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Η αδελφή του τραγουδιστή μιλώντας στην εκπομπή περιορίστηκε να πει ότι “τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα