Διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου διατηρούσε επί 4 χρόνια σεξουαλική σχέση με μαθητή της

Πρώην διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου στο Λας Βέγκας, κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά πρώην μαθητή της, με τον οποίο διατηρούσε «σχέση» επί τέσσερα χρόνια.  
Όπως αναφέρει το FOX 5, η 34χρονη Kaitlin Glover εργαζόταν κατά το παρελθόν στο Mountain View Christian School και πλέον αντιμετωπίζει κακουργηματική δίωξη για ασέλγεια σε παιδί καθώς επιδιδόταν σε σεξουαλική επαφή με μαθητή άνω των 16 ετών.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λας Βέγκας ανέφερε ότι ο εν λόγω μαθητής ισχυρίστηκε τον Ιούνιο του 2022 ότι είχε σεξουαλική επαφή με τη δασκάλα του. Οι δυο τους διατηρούσαν σεξουαλική σχέση από τον Δεκέμβριο του 2017 έως και τον Σεπτεμβρίου του 2021, όπως κατέθεσε ο μαθητής στην αστυνομία, ενώ όλα ξεκίνησαν όταν η 34χρονη άρχισε να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της μέσω Snapchat.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πρώην διευθύντρια παραλάμβανε το ανήλικο αγόρι με το φορτηγάκι της μέσα στο οποίο επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις.

«Το θύμα δεν αποκάλυψε σε κανέναν τη σχέση τους για τέσσερα χρόνια καθώς η Glover τον απειλούσε με αυτοκτονία αν την εγκατέλειπε ή αν ανέφερε το παραμικρό στην αστυνομία».

Ο Marc Cook, δικηγόρος που εκπροσωπεί το σχολείο, είπε στο Fox News Digital ότι κατανοούσε ότι ο μαθητής αποφοίτησε το 2021.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα