Cher: Κατέθεσε αίτηση κηδεμονίας του γιου της Elijah Blue Allman
H Cher σε συνέντευξή της στην εκπομπή Jimmy Fallo
H τραγουδίστρια Cher σε συνέντευξή της στην εκπομπή Jimmy Fallon-The Tonight Show στις 23 Νοεμβρίου 2023. Photo by: Todd Owyoung/NBC via Getty Images

Η Cher κατέθεσε αίτηση για την κηδεμονία του γιου της Elijah Blue Allman, λόγω των πρόσφατων προβλημάτων που φέρεται να αντιμετωπίζει με την κατάχρηση ουσιών.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες και τα οποία έχει στην κατοχή του το PEOPLE, η σταρ 77 ετών, ζητεί να γίνει ο μοναδικός κηδεμόνας της περιουσίας του γιου της. Στην αίτησή της υποστηρίζει ότι είναι “ουσιαστικά ανίκανος να διαχειριστεί τους οικονομικούς του πόρους“.

Το έγγραφο αναφέρει ότι αν και ο Elijah πρόκειται να λάβει περιουσιακά στοιχεία από το καταπίστευμα πριν από το τέλος του έτους, ένας επιτηρητής είναι “επειγόντως απαραίτητος… για να προστατεύσει την περιουσία του Elijah από απώλεια ή τραυματισμό”, επειδή είναι “επί του παρόντος ανίκανος να διαχειριστεί τα περιουσιακά του στοιχεία λόγω σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών”.

Το έγγραφο αναφέρει επίσης ότι η εν διαστάσει σύζυγός του, Marieangela King, δεν είναι κατάλληλη για να γίνει επιτηρητής του, επειδή “η ταραχώδης σχέση τους έχει σημαδευτεί από έναν κύκλο εθισμού στα ναρκωτικά και κρίσεων ψυχικής υγείας”. Το έγγραφο αναφέρει: “Ο Elijah δικαιούται τακτικά ποσά από το καταπίστευμα, αλλά δεδομένων των συνεχιζόμενων προβλημάτων ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών που αντιμετωπίζει, [η Cher] ανησυχεί ότι οποιαδήποτε κεφάλαια διανεμηθούν στον Elijah θα δαπανηθούν αμέσως σε ναρκωτικά, αφήνοντας τον Elijah χωρίς περιουσιακά στοιχεία για να εξασφαλιστεί και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του Elijah”.

Το έγγραφο καταλήγει αναφέροντας ότι η θρυλική σταρ φέρεται να έχει “εργαστεί ακούραστα για να βάλει τον Elijah σε θεραπεία και να του δώσει τη βοήθεια που χρειάζεται”.

[Η Cher] αγαπάει απεριόριστα τον Elijah και ενεργούσε πάντα με γνώμονα το συμφέρον του”, αναφέρει το έγγραφο, προσθέτοντας ότι “δεν ήταν σε θέση να συζητήσει τις προτιμήσεις του σχετικά με τον διορισμό προσωρινού κηδεμόνα” λόγω των “σημερινών προβλημάτων ψυχικής και σωματικής υγείας του“.

Η ακρόαση για προσωρινή εντολή έχει οριστεί επί του παρόντος για τις 5 Ιανουαρίου 2024, ενώ η ακρόαση για μόνιμη εντολή έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαρτίου 2024.

Τον Οκτώβριο, η Cher έσπασε τη σιωπή της σχετικά με τη δοκιμασία του Elijah, μιλώντας για τη σχέση της με τον 47χρονο γιο της. Στη δημοσιότητα ήρθε αναφορά ότι η σταρ προσέλαβε τέσσερις άνδρες για να απομακρύνουν με τη βία τον γιο της από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης σε μια προφανή παρέμβαση τον Νοέμβριο του 2022. Η King έκανε τον ισχυρισμό αυτό στα έγγραφα του διαζυγίου που κατέθεσε τον περασμένο Δεκέμβριο και τα οποία ήρθαν πρόσφατα στην επιφάνεια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα