Carl Weathers: Πέθανε ο θρυλικός Apollo Creed – Ο συμπρωταγωνιστής του Sylvester Stallone στην ταινία “Rocky”
Carl Weathers Roky
Credit: Sly Stallone official/ Instagram


Ο Αμερικανός ηθοποιός Carl Weathers, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την ερμηνεία του ως Apollo Creed στην ταινία «Rocky», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών.

Η οικογένειά του, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό τον θάνατό του, αναφέροντας πως «πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του την 1η Φεβρουαρίου».

«Ηταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος, που έζησε μια εκπληκτική ζωή. Μέσα από τη συμβολή του στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τα σπορ και την τέχνη, άφησε το στίγμα του και αναγνωρίστηκε παγκοσμίως από διαφορετικές γενιές. Ηταν εξαιρετικός πατέρας, αδελφός, παππούς, σύντροφος και φίλος» αναφέρουν στην ανακοίνωση τα μέλη της οικογένειάς του” τονίζουν.

Ο συμπρωταγωνιστής του στις ταινίες, Sylvester Stallone, σε πρόσφατη ανάρτησή του είχε δημοσιεύσει σπάνιο βίντεο από τις προπονήσεις του με τον Carl Weathers για το “Rocky 2”.

Ο Carl Weathers γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1948 στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα. Ο πατέρας του ήταν εργάτης. Ως μαθητής της όγδοης τάξης, κέρδισε μια αθλητική υποτροφία στο ιδιωτικό σχολείο St. Augustine High School. Ήταν αθλητής όλων των ειδών, ασχολούμενος με την πυγμαχία, το ποδόσφαιρο, τη γυμναστική, το τζούντο, το ποδόσφαιρο και την πάλη. Έπαιξε ποδόσφαιρο και αποφοίτησε από το Long Beach Poly High School το 1966.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα