Avengers: Κασκαντέρ σκοτώθηκε σε τροχαίο με τρία από τα παιδιά του
Credit: Akili Ramsess/Instagram

Τραγωδία στην άσφαλτο, όπου κασκαντέρ των Avengers και του Black Panther έχασε τη ζωή του μαζί με τρία από τα παιδιά του.

Θύματα του φρικτού τροχαίου είναι ο 41χρονος Taraja Ramsess, όπως και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του. Νεκροί είναι η 13χρονη κόρη του, Sundari Ramsess, ο 10χρονος γιος του, Kisasi Ramsess, όπως και η νεογέννητη Fugibo Ramsess.

Το τέταρτο παιδί του, τριών χρόνων, είναι στο νοσοκομείο και φέρει σοβαρά τραύματα. Όμως, σύμφωνα με τους γιατρούς, θα αναρρώσει.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σε ράμπα εξόδου στον Interstate 20 στην κομητεία Dekalb της Τζόρτζια. Ο Taraja Ramsess, κασκαντέρ διάσημος για τους ρόλους του στις ταινίες Avengers, οδηγούσε ένα pick-up truck, τη νύχτα του Halloween. Στο φορτηγάκι επέβαιναν όλα του τα παιδιά. Έπειτα από σύγκρουση με ρυμουλκούμενο τράκτορα, έχασαν ακαριαία τη ζωή τους ο 41χρονος πατέρας, η 13χρονη Sundari Ramsess και το νεογέννητο Fugibo Ramsess.

Ο 10χρονος Kisasi και ένα τρίχρονο κορίτσι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο γιος του κασκαντέρ υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα με την Atlanta Journal-Constitution.

Ο Ramsess συμμετείχε στις ταινίες της Marvel: Black Panther και Avengers: Endgame, σύμφωνα με το IMBD του. Επιπλέον, τον είδαμε στις: “Avengers: Infinity War”, “The Suicide Squad”, “Atlanta” και “Creed III”. Επίσης, ήταν ενδυματολόγος σε περισσότερες από 43 ταινίες, μεταξύ των οποίων οι: “The Hunger Games: Catching Fire”, “The Walking Dead” και “The Vampire Diaries”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα