Ανησυχία για τη βασίλισσα Ελισάβετ – Οι ασυνήθιστα συχνές επισκέψεις του πρίγκιπα Κάρολου στο Balmoral

Ασυνήθιστα συχνές επισκέψεις πραγματοποιεί κάθε πρωί ο πρίγκιπας Κάρολος στη βασίλισσα Ελισάβετ, που διαμένει αυτό το διάστημα στο Balmoral, τη στιγμή που συνεχίζονται οι αναφορές για τα τα κινητικά της προβλήματα.

Reuters

Οι ειδικοί επί των Ανακτόρων τονίζουν ότι οι απρογραμμάτιστες επισκέψεις του πρίγκιπα της Ουαλίας στη μητέρα του δεν συνηθίζονται, ενώ αντιθέτως προγραμματίζονται από το προσωπικό του παλατιού.

Η βασίλισσα δεν αναμένεται να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να διορίσει νέο πρωθυπουργό τον ερχόμενο μήνα, με τον Boris Johnson και τον διάδοχό του να αναμένεται να κάνουν αυτοί το ταξίδι των 1.000 μιλίων στο σκωτσέζικο κτήμα, σύμφωνα με τη Sun.

Photo by Paul Grover – Pool / Getty Images

Οι σύμβουλοι της βασίλισσας φέρεται να ανησυχούν για την άνεσή της κατά τη διάρκεια της 48ωρης επίσκεψης του επόμενου πρωθυπουργού, έπειτα από περισσότερο από έναν χρόνο κινητικών προβλημάτων. Υπενθυμίζεται πως παραδοσιακά, κατά την άφιξη της βασίλισσας στο Balmoral διοργανώνεται ένα δημόσιο πάρτι καλωσορίσματος αλλά αυτήν τη φορά διοργανώθηκε μία ιδιωτική γιορτή πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Παράλληλα, η βασίλισσα απουσιάζει από τις κυριακάτικες λειτουργίες, αν και αναμένεται να δώσει το “παρών” στους ετήσιους αγώνες Braemar το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της γίνεται όλο και πιο έντονη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα