Angus Cloud: Νεκρός στα 25 του ο σταρ του “Euphoria”- Πριν από μία εβδομάδα ήταν η κηδεία του πατέρα του
Credit: Angus Cloud /footlocker/Instagram

Ο σταρ της σειράς “Euphoria“, Angus Cloud, πέθανε στα 25 του, στο σπίτι της οικογένειάς του στο Όκλαντ, μια εβδομάδα μετά την κηδεία του πατέρα του.

Η οικογένεια του ηθοποιού εξέδωσε δήλωση στην οποία ανέφερε: “Με βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδερφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας από πολλές απόψεις.”

Η μητέρα του κάλεσε ασθενοφόρο αναφέροντας “πιθανή υπερβολική δόση” γύρω στις 11:30 π.μ. της Δευτέρας, είπαν πηγές στο TMZ. Είπε στους διασώστες ότι ο Cloud δεν είχε σφυγμό, ανέφερε το δημοσίευμα, ενώ διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο.

Όπως προστίθεται στην ανακοίνωση της οικογένειας: “Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι να ξέρουμε ότι ο Angus έχει επανασυνδεθεί πλέον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ο Angus ήταν ανοιχτός σχετικά με τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να αποτελέσει μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους σιωπηλά.

Πηγή κοντά στην οικογένεια είπε στο ΤΜΖ ότι ο Angus είχε σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις μετά την επιστροφή του από την Ιρλανδία, όπου έθαψαν τον πατέρα του. Όπως είπε η ίδια πηγή, έμενε με την οικογένειά του καθώς προσπαθούσε να ξεπεράσει το πένθος.

Οι υπεύθυνοι της σειράς Euphoria στην οποία υποδυόταν τον Fez αποχαιρέτισαν τον ηθοποιό με ανάρτηση στα social media: “Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Angus Cloud. Ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος και αγαπημένο μέλος της οικογένειας της HBO και της Euphoria. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής.

Οι Αρχές δήλωσαν στο Μέσο ότι η αιτία θανάτου του Cloud δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη και ότι έχει ξεκινήσει έρευνα σε σχέση με τον θάνατο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα