Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν έκανε Πάσχα μαζί με τη Νόρα Βαλσάμη στον Θεολόγο – Σπάνιο βίντεο από το 1992

Η επίσημη σελίδα του Studio Kleisthenis στο Instagram, η οποία δημοσιεύει σπάνιο υλικό από το αρχείο του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου, ανέβασε ένα ακυκλοφόρητο βίντεο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σε αυτό η “Εθνική Σταρ” φαίνεται να κρατάει μια λαμπάδα στην εκκλησία, την ημέρα της Ανάστασης. Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, το βίντεο χρονολογείται από το 1992, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να βρίσκεται στον Θεολόγο, όπου είχε το εξοχικό της.

“Σπανιότατο βίντεο. Η Αλίκη το βράδυ της Ανάστασης στις 25 Απριλίου του 1992 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στον Θεολόγο Φθιώτιδας μαζί με τους Τάκη Βουγιουκλάκη, Έφη Πίκουλα, Νόρα Βαλσάμη και Ερρίκο Ανδρέου. Την επόμενη μέρα ακολουθεί μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στο θρυλικό εξοχικό που διατηρεί στην περιοχή, με την ίδια και την αγαπημένη φίλη της Νόρα να ξεφαντώνουν στο χορό με τα νησιώτικα τραγούδια του Γιάννη Πάριου. Στην μεγάλη συντροφιά τους και η λατρεμένη μητέρα της Έμυ καθώς και η επιστήθια φίλη ετών Μουμού Ηλιόπουλου”, αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα