Alain Delon: Στην αντεπίθεση η σύντροφός του μετά τις καταγγελίες των παιδιών του – Η επιστολή των 39 σελίδων
Credit: shutterstock/Denis Makarenko

Ψευδείς και βλαβερές θεωρεί τις καταγγελίες των τριών παιδιών του Alain Delon η Hiromi Rollin, η οποία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να δώσει τη δική της οπτική των πραγμάτων.

Ο εισαγγελέας του Montargis (Loiret) ανακοίνωσε στις 6 Ιουλίου την έναρξη προκαταρκτικής έρευνας για φερόμενες πράξεις ηθικής παρενόχλησης, υπεξαίρεση αλληλογραφίας, βία κατά ευάλωτων ατόμων, κατάχρηση αδυναμίας και κακοποίηση ζώων. Από την πλευρά της, η Hiromi Rollin απέστειλε επιστολή 39 σελίδων στον εισαγγελέα, την οποία αποκάλυψε την Τρίτη 11 Ιουλίου η “le Parisien”, στην οποία -όπως έγινε γνωστό- διαψεύδει τον όρο “dame de compagnie” του Alain Delon και αμφισβητεί τις κατηγορίες των παιδιών του θρύλου του γαλλικού κινηματογράφου παρουσιάζοντας την εκδοχή της για τα γεγονότα.

Στο έγγραφο των 39 σελίδων, η Hiromi Rollin διαψεύδει τον όρο “dame de compagnie“, (κυρία που κρατά παρέα) με τον οποίο προσδιορίζεται από τους Anthony, Anouchka και Alain-Fabien Delon. Διαβεβαιώνει ότι γνώρισε τον Alain Delon το 1989 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας όπου ήταν “βοηθός σκηνοθέτη” και ότι “απέκτησαν γρήγορα μια στενή σχέση.” Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2021 στο TV5 Monde, το είδωλο του κινηματογράφου την παρουσίασε ως τη “Γιαπωνέζα σύντροφό του.” Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η καταγγελία των παιδιών του Alain Delon αποτελεί στρατηγική για να εμποδίσουν την 60χρονη να λάβει ενδεχομένως μέρος της κληρονομιάς του σταρ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των παιδιών του Delon, Christophe Ayela, η Rollin δεν έπαψε ποτέ να απομονώνει τον Alain Delon από τους συγγενείς, τους φίλους και την οικογένειά του, χρησιμοποιώντας ελιγμούς και απειλές από το εγκεφαλικό επεισόδιο του ηθοποιού το 2019.

“Από το 2006, η κυρία Rollin μετακόμισε στο σπίτι στο Douchy. Έπειτα έζησαν μαζί και μοιράστηκαν μια ζωή ως ζευγάρι μέχρι που την έδιωξαν από αυτό το σπίτι στις 5 Ιουλίου”, αναφέρεται, ωστόσο, στην επιστολή που υπογράφει o Yassine Bouzrou, δικηγόρος της Hiromi Rollin. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δεν ήταν σε καμία περίπτωση η κυρία επί των τιμών του κ. Delon. Ήταν […] η σύντροφός του από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 και δεν πληρωνόταν για να κρατά παρέα στον κύριο Delon», συνεχίζει το σημείωμα. Επισημαίνεται, επίσης, ότι ο ηθοποιός δεν φαίνεται να έχει υποβάλει καμία καταγγελία εναντίον της και ότι οι καταγγελίες που υποβλήθηκαν ήταν, σύμφωνα με τον Τύπο, από τα παιδιά του.

“Πολύπλοκες σχέσεις με τα παιδιά του κ. Delon”

Ωστόσο”, επισημαίνεται στο έγγραφο, δεν φαίνεται ότι ο κ. Delon έχει τεθεί μέχρι σήμερα υπό οποιαδήποτε νομική προστασία που θα δικαιολογούσε την υποβολή καταγγελίας από τα παιδιά του για να καταγγείλουν αδικήματα των οποίων ο ίδιος μπορεί να έχει πέσει θύμα.” Στην επιστολή επισημαίνεται επίσης ότι η κ. Rollin διατηρούσε πάντα μια περίπλοκη σχέση με τα παιδιά του κ. Delon”, τα οποία ποτέ δεν αποδέχτηκαν την ύπαρξη της ρομαντικής σχέσης [τους].

Τέλος, ο δικηγόρος αμφισβητεί τα κίνητρα των παιδιών του ηθοποιού. “Πράγματι πρέπει να φοβόμαστε ότι τα παιδιά του Delon θέλουν να διασφαλίσουν ότι η κληρονομιά του πατέρα τους θα πάει στο σύνολό της σε αυτά και ότι δεν θα γίνει κανένα δώρο στη γυναίκα που μοιράζεται την καθημερινότητά του, την κυρία Rollin“, έγραψε. Σύμφωνα με τη “le Parisien”, το ενδεχόμενο ενός γάμου είναι ένας από τα κομβικά σημεία της διαμάχης. “Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Alain Delon φέρεται να συνέταξε μια δήλωση στην οποία αρνιόταν να την παντρευτεί και αρνιόταν να της δώσει οποιοδήποτε δικαίωμα επί των περιουσιακών του στοιχείων“, αναφέρει η εφημερίδα.

Αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κτήμα Douchy (Loiret), σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Hiromi Rollin ισχυρίζεται ότι μπόρεσε να ανακτήσει μόνο μερικά από τα προσωπικά της αντικείμενα από τη χωροφυλακή. Σύμφωνα με την ίδια, αυτά δεν περιλάμβαναν τιμαλφή, χρήματα ή αλληλογραφία με τον σταρ. Την περασμένη εβδομάδα, τα δικαστήρια ξεκίνησαν προκαταρκτική έρευνα κατά της Hiromi Rollin, κυρίως για πράξεις ψυχολογικής παρενόχλησης, έπειτα από δύο καταγγελίες των τριών παιδιών του σταρ. Σε απάντηση, η ίδια η 66χρονη γυναίκα υπέβαλε καταγγελία την Παρασκευή 7 Ιουλίου, αρνούμενη όλους τους ισχυρισμούς εναντίον της.

Ποια είναι η Hiromi Rollin

Είτε ως “κυρία που κρατά παρέα”, “σύντροφος” ή “φίλη”, ο ρόλος της 66χρονης με το ιερό τέρας του κινηματογράφου έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Εργαζόμενη στην κινηματογραφική βιομηχανία, η Hiromi Rollin λέγεται ότι γνώρισε τον Alain Delon το 1992, όταν εργαζόταν ως δεύτερη βοηθός σκηνοθέτη στην ταινία “Η επιστροφή του Καζανόβα.”

Η Γιαπωνέζα ηθοποιός, 66 ετών σήμερα, συνεργάστηκε επίσης με τον ηθοποιό στο πλατό της σειράς “Frank Riva”, που μεταδόθηκε από το France 2 το 2003. Στο μεταξύ, η Hiromi Rollin συμμετείχε στα γυρίσματα γαλλικών ταινιών ως μακιγιέζ, βοηθός σκηνοθέτη κ.ά. Εργάστηκε στις ταινίες “Les Fugitifs”, “Un crime”, “Adultère (mode d’emploi)” και “Belle maman” στις δεκαετίες του 1980 και 1990, σύμφωνα με την εγγραφή της στο lMBd, τη “διαδικτυακή βάση δεδομένων ταινιών”.

“Αυταρχική και απειλητική”

Η Hiromi Rollin λέγεται ότι ήρθε πολύ κοντά στον Alain Delon μετά την καρδιακή του προσβολή το 2019. Η Γιαπωνέζα ηθοποιός ήταν “πολύ παρούσα στο πλευρό [του] καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάρρωσής του”, όπως αφηγήθηκε ήδη ο σταρ το 2021 στο TV5 Monde.

Τον Ιούνιο του 2021, μια πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού μίλησε για τη σχέση των δύο στις στήλες του Ici Paris: “Για μεγάλο χρονικό διάστημα, μια απλή φιλία τους έφερε κοντά. Με την πάροδο του χρόνου, τα συναισθήματά τους εξελίχθηκαν. Η Hiromi έπαιξε αναμφισβήτητο ρόλο στην ανάρρωση του Alain, αλλά και στη νέα του γαλήνη. Αναφερόμενη ως “προσωπική βοηθός” ή “σύντροφός” του, συνόδευσε τον ηθοποιό στην κηδεία του Jean-Paul Belmondo στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του 2021.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των παιδιών, η 66χρονη γυναίκα ζει με τον Alain Delon στο κτήμα του στο Douchy, Loiret, από το 2019. Περιγράφει μια γυναίκα που είναι “όλο και πιο επιθετική, υποτιμητική και προσβλητική απέναντι στον ίδιο και τα παιδιά του.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα