10χρονη «παντρεύτηκε» το αγόρι των ονείρων της λίγες ημέρες πριν φύγει από λευχαιμία

Μια άκρως συγκινητική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας σε αμερικάνικα μίντια τα οποία κατέγραψαν την τραγική ιστορία της 10χρονης Emma Edwards από το Walnut Cove, στη Βόρεια Καρολίνα. Η μικρή πάντα ονειρευόταν τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας.

«Τα περισσότερα παιδιά θέλουν να πάνε στη Ντίσνεϋλαντ, αλλά η Emma ήθελε να παντρευτεί, να γίνει σύζυγος και να κάνει τρία παιδιά», λέει η μητέρα της Alina. «Ήταν η γλυκούλα μου», συμπληρώνει.

Η Emma διαγνώστηκε τον Απρίλιο του 2022, με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία (ΟΛΛ) – μία οξεία μορφής λευχαιμίας, ή καρκίνος των λευκών κυττάρων, η οποία χαρακτηρίζεται από υπερπαραγωγή καρκινικών, πρόδρομων λευκών κυττάρων — γνωστά ως λεμφοβλάστες.

Οι γονείς της, Alina και Aaron Edwards, ήλπιζαν ότι θα μπορούσε να νικήσει την αρρώστια ωστόσο διαψεύστηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο και η 10χρονη έσβησε στα μέσα του περασμένου Ιουλίου.

Δώδεκα ημέρες πριν φύγει για πάντα από τη ζωή, η μικρή αγωνίστρια κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να «παντρευτεί» τον αγαπημένο της, Daniel Marshall Christopher “DJ” Williams, Jr., σε μια απίθανη γαμήλια τελετή σε έναν υπέροχο κήπο στις 29 Ιουνίου με τουλάχιστον 100 καλεσμένους.

«Ο πατέρας της την παρέδωσε στον γαμπρό, μια φίλη μας διάβασε ένα στίχο από τη Βίβλο και η καλύτερή της φίλη ήταν κουμπάρα», πρόσθεσε η Alina. «Ο DJ είναι η πιο γλυκιά ψυχή που θα συναντήσεις ποτέ. Έχει χρυσή καρδιά και αγαπάει πραγματικά την Emma», πρόσθεσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα