Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δεν θα πιστεύετε ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια αυτοπροτάθηκε να τους παντρέψει

Οι συναυλίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Άννας Βίσση είχαν τεράστια επιτυχία στην Κύπρο και όπως φαίνεται οι δυο τους είχαν απίστευτη επικοινωνία στη σκηνή και όχι μόνο, Οι συναυλίες τους πραγματοποιήθηκαν στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου, με τα έσοδά τους να διατίθενται υπέρ του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Η συνύπαρξή τους ήταν τόσο ζηλευτή, που το ελληνικό κοινό ανυπομονεί να τους απολαύσει κι αυτό. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε συγκαταλέγεται στα άμεσα σχέδιά τους, αφού η Άννα Βίσση ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ, πάντα σε μουσική Νίκου Καρβέλα, αλλά σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε δύο εβδομάδες από την Panik Gold, και εμφανίσεις που θα έχουν ξεχωριστό ύφος και θα φιλοξενηθούν σ’ ένα χώρο που θα φέρει απόλυτα τη σφραγίδα της, το «Saint Solange» (πρώην «Interni»).

Όπως λοιπόν αναφέρει το δημοσίευμα του Hello, η Ζέτα Μακρυπούλια κατέφθασε στη Μεγαλόνησο στις 2 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά το live το ζευγάρι πήγε για φαγητό μαζί με την Άννα Βίσση, σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων με θαλασσινά και σούσι. Τα Κυπριακά ΜΜΕ λοιπόν, επικαλούμενα αυτήκοες μάρτυρες, αναφέρουν πως η Άννα Βίσση πρότεινε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια να τους παντρέψει! Λέτε να συμβεί κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον;

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Βίσση-Μιχάλης Χατζηγιάννης για πρώτη φορά μαζί: Δείτε το βίντεο από την επερχόμενη συνεργασία τους

Η Άννα Βίσση πρωτοτυπεί και πάλι: Συνεργάζεται με την πιο γνωστή τρανσέξουαλ του πλανήτη

Φανερά αδυνατισμένος στην Πάρο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δείτε πόσα κιλά έχει χάσει