Ζέτα Δούκα-Μιχάλης Χατζαντωνάς: Ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο λίγο πριν από τη γέννα και μας το… δείχνουν

douka baby shower ok  (1)Λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η ηθοποιός Ζέτα Δούκα και ο σύντροφός της,Μιχάλης Χατζαντωνάς άρχισαν τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, η ηθοποιός που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, επισκέφθηκε το κατάστημα παιδικών ειδών «The Baby city» στο Μαρούσι και στον Κηφισό.Εκεί τους απαθανάτισε και ο φακός του περιοδικού «ΟΚ».

douka baby shower ok  (3)Σύμφωνα με πηγή κοντά στην ηθοποιό «Παρέμειναν αρκετή ώρα στο κατάστημα, καθώς η Ζέτα  ήθελε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις επιλογές τους».

douka baby shower ok  (2)Το ζευγάρι επέλεξε βρεφικά έπιπλα σε ουδέτερες αποχρώσεις  και παλ τόνους, αφού έχουν αποφασίσει να μάθουν το φύλο του μωρό, όταν εκείνο γεννηθεί.

Άλλωστε η ηθοποιός εξήγησε και τους λόγους, τονίζοντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Δεν είχαμε αυτή την περιέργεια. Το σκεφτήκαμε λίγο ρομαντικά. Είπαμε ότι είναι λίγες οι πραγματικές εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η ζωή».

Πηγή: Peoplegreece.com