Ξαφνιάζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν θέλω να ξαναδουλέψω με τον Νίκο Μουτσινά»

Ως γνωστόν, η παράσταση Κοκομπλόκο του Νίκου Μουτσινά έκανε περιοδεία το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. Ο θίασος βρέθηκε σε όλες τις γωνιές της χώρας, που ανέβηκε η παράσταση και το αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένους άπαντες.

Ωστόσο όπως φαίνεται δεν κύλησαν όλα αρμονικά στη διάρκεια της περιοδείας. Η Έλενα Πολυκάρπουσυνάντησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η ηθοποιός εξέπληξε με τις δηλώσεις της.

«Γελούσα με όλους σας στην παράσταση. Έχω μία απορία…τι έγινε στην περιοδεία;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος του Labiri Biri, με την ηθοποιό να της απαντά γελώντας: «Τι εννοείς; Τι ξέρεις;»

Στη συνέχεια διευκρίνισε πως παρότι της αρέσουν πολύ οι περιοδείες, η φετινή τη δυσκόλεψε όχι λόγω του παιδιού της, αλλά εξήγησε πως «ήταν δύσκολο γενικά». Όταν η δημοσιογράφος της ανέφερε πως θα μπορούσε να κάνει και μία εκπομπή με το Νίκο Μουτσινά, η απάντησή της ήταν η εξής:

«Δεν νομίζω ότι μπορώ να δουλέψω ξανά με το Νίκο. Είναι δύσκολος, δε νομίζω ότι τελικά ταιριάζουμε πάρα πολύ. Δεν είμαστε τσακωμένοι αλλά θεωρώ ότι δεν νομίζω ότι θα ξαναδουλέψουμε μαζί. Δεν μπορώ να σου πω παραπάνω. Δεν θέλω να επεκταθώ, δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω».

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των δύο τους, ωστόσο φρόντισε να τονίσει στο τέλος της σύντομης συνέντευξης: «Εγώ το Νίκο του βγάζω το καπέλο στη δουλειά. Δεν έχω κάποιο θέμα με τη δουλειά του».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Πηγή: Peoplegreece.com