Βραβεία BAFTA 2014: Αναμέσα στους υποψηφίους και η Lea Seydoux

Η ηθοποιός- μοντέλο, Lea Seydoux, μπήκε στη λίστα με τους τελικούς υποψηφίους των βραβείων BAFTA EE του έτους 2014, για την ανάδειξη του καλύτερου ανερχόμενου καλλιτέχνη. Ο νικητής- ο οποίος θα ψηφιστεί από το κοινό- θα αναδειχθεί σε μια τελετή η οποία θα λάβει χώρα στο Λονδίνο στις 16 Φεβρουαρίου.

Άλλα ονόματα που τα κατάφεραν να συμπεριληφθούν στη λίστα είναι η Lupita Nyong ΄O-η οποία έχει επίσης θέσει υποψηφιότητα για μια Χρυσή Σφαίρα, για την ερμηνεία της στην ταινία «Twelve Years a Slave»-, ο Dane DeHaan- που έπαιξε το γιο του Ryan Gosling στην ταινία «Place Beyond the Pines» και επίσης αστέρες όπως ο Andrew Garfield της ταινίας «The Amazing Spider-Man 2», o George Mackay που εμφανίστηκε πρόσφατα στο μιούζικαλ «Sunshine On Leith» και ο Will Poulter από την ταινία «We ΄re the Millers».

Οι υποψηφιότητες επιλέχθηκαν από μια ομάδα στην οποία ανήκουν η Gemma Arterton, ο κριτικός κινηματογράφου Mark Kermode και η αντιπρόεδρος της επιτροπής κινηματογράφου BAFTA, Pippa Harris. Προηγούμενοι νικητές είναι αστέρες όπως ο Juno Temple (2013), ο Adam Deacon (2012), ο Tom Hardy (2011) και η Kristen Stewart (2010).

Διαβάστε ακόμη:

15 tips για να χάσετε τα κιλά των γιορτών

H Kristen Stewart ξανά για τον οίκο Balenciaga

Breaking News: Η Sky Ferreira είναι το νέο πρόσωπο της Redken