Βίκυ Καγιά: Ανέβασε throwback φωτογραφία μαζί με τον Βασίλη Ζούλια από όταν ήταν έγκυος στην κόρη της

InStyle Oct 2019

Η σχέση της Βίκυς Καγιά και του Βασίλη Ζούλια μετρά πολλά χρόνια. Οι δυο τους εκτός από συνεργάτες, καθώς το μοντέλο ήταν για χρόνια η μούσα του σχεδιαστή, είναι και δύο πολύ καλοί φίλοι. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη Βίκυ Καγιά να περπατά και να είναι το κεντρικό μοντέλο σε επιδείξεις μόδας του Βασίλη Ζούλια, ενώ μιλούν ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα ανέβασε πρόσφατα και μία φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή, φορώντας δημιουργία του σχεδιαστή και διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Στο πλευρό της είναι ο Βασίλης Ζούλιας εξίσου χαμογελαστός να την αγκαλιάζει.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Βίκυ Καγιά έγραψε “Ανεκτίμητες στιγμές με τον πολύτιμο και φίλο ζωής Βασίλη Ζούλια. Ήμουν 7 έγκυος στο πρώτο μου παιδί, την Μπιάνκα, που τώρα είναι 4,5 χρονών”.

View this post on Instagram

Priceless moments with my precious and lifetime friend @vzoulias ❤️ I was 7 months pregnant with my first child Bianca who is now 4,5 years old!?? #lifetimefriends #lifetimememories ??

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on