Βίκυ Καγιά: Οι δύσκολες ώρες της εγκυμοσύνης και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε για τα άγχη και της δυσκολίες που αντιμετώπισε. Η επιχειρηματίας και μοντέλο αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του τοκετού, το μωράκι ήταν τρεις φορές τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο και το κεφαλάκι της κοιτούσε προς τα πάνω: «Μόλις μου είπαν πως θα ήταν επικίνδυνο να επιχειρήσουμε φυσιολογικό τοκετό και θα ήταν πιο ασφαλές να πάμε σε καισαρική, δεν το σκέφτηκα δεύτερη στιγμή» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η Βίκυ αναφέρθηκε σε ακόμη ένα απρόοπτο:  «Βρέθηκα προ απροόπτου όταν ο γιατρός μού είπε πως γεννάω, δύο μέρες πριν το baby shower που είχα οργανώσει και πριν καν μπω στην 37η εβδομάδα. Θυμάμαι πως είχα πάει για την καθιερωμένη εξέταση Doppler, για να δούμε πού βρισκόταν το μωρό, όπου φάνηκε πως ο τράχηλος είναι έτοιμος, τα αμνιακά υγρά είχαν αρχίσει να λιγοστεύουν και το μωρό κατέβαινε. “Ωραία” μου είπαν “από στιγμή σε στιγμή γεννάς. Καλά, δεν πονάς;”. Έμεινα άφωνη, γιατί δεν πονούσα, ούτε είχα αντιληφθεί πως είχαν αρχίσει οι συσπάσεις, γιατί θεωρούσα πως η ενόχληση που ένιωθα ήταν το μωρό που κλότσαγε».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερο παιδιού; Η ίδια είπε: «Δεν το ξέρω ακόμη αυτό. Θέλω να δώσω το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται στην Μπιάνκα, αλλά και τον εαυτό μου, τον Ηλία και τα άλλα μας τα παιδάκια πρώτα. Δεν είμαι αρνητική, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορώ να σκεφτώ καν μια δεύτερη εγκυμοσύνη» δήλωσε με ειλικρίνεια.

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram